Exposant

za 27 – 15.55-16.45 – Maak jouw behandelingen tot 2x zo effectief

Eventbrite - Za 14-03-2020 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

CV docent:

Arno van Dijk is geboren in 1970. Hij was van kinds af aan geïnteresseerd in spiritualiteit en heeft op zijn ontwikkelingsweg vele workshops gevolgd, tientallen inwijdingen mogen krijgen en vele spirituele leraren en krachtplekken bezocht. In 2012 heeft hij Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk opgericht met als missie het delen en onderwijzen van energetische kennis en tools. Hiermee wil hij mensen helpen om hun kracht, liefde en levensvreugde te laten terugvinden die ze altijd in potentie hebben gehad én mensen opleiden om anderen hiermee te kunnen helpen. Al meer dan 1200 mensen hebben zijn workshops gevolgd en zij melden levensveranderende ervaringen.

Workshopuitleg onderwerpen:

De energetische Soul Body Fusion® techniek maakt een grote groei door in Nederland. Steeds meer therapeuten voegen deze techniek toe aan hun praktijk. Dit jaar wordt de Stichting Soul Body Fusion Nederland opgericht om de nationale bekendheid van deze techniek te vergroten. In de lezing krijg je meer informatie over Soul Body Fusion®: Waar komt het vandaan, hoe werkt het en hoe kun je het leren. Tevens wordt er met een proefpersoon uit de zaal een demonstratie gegeven.

Met behulp van Zielsenergie kunnen snel en moeiteloos blokkades op alle niveaus worden opgelost, met als gevolg een betere fysieke en geestelijke gezondheid. Een ervaring uit de praktijk is dat massages 2x zoveel effect hebben bij het 5 minuten toepassen van deze krachtige energetische techniek. Heel veel masseurs gebruiken de techniek inmiddels met veel succes, dat kun je hier lezen.

De naam van deze uit de VS afkomstige techniek is: Soul Body Fusion® en is op zowel volwassenen als kinderen toe te passen.
Soul Body Fusion is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS, zij is de auteur van het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer”.

Het doel van de lezing is om de aanwezigen een beeld te geven van de effecten van deze vernieuwende techniek, zodat ze kunnen besluiten deze wel of niet zelf te willen gaan leren voor gebruik in hun praktijk of dagelijks leven.

Tijdindeling:
5 minuten voorstellen
15 minuten uitleg over de Soul Body Fusion® techniek
5 minuten video vertoning praktijkervaring
15 minuten demonstratie Soul Body Fusion®
10 minuten vragen beantwoorden

Algemene Informatie
Opleider: arnovandijk.nl
Docent: Arno van Dijk
Stand: marketplein
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 60

Als docent of opleiding ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging: KTNO / CAT