Exposant

za 16 – 13.45-14.35 – Abdominaal energiepuntsysteem met kleurintegratie

Eventbrite - Za 16-03-2019 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

CV docent

Inge, sinds begin jaren 90 werkzaam als natuurgeneeskundige, heeft door haar specialisatie in integraal energetische geneeskunde, acupunctuur in combinatie met lichttherapie, en diverse massagevormen een eigen biologische massage oliënlijn met integratie van kleurvibraties ontwikkeld. Zij richt zich op het in kaart brengen van het energiesysteem, en werkt van daaruit op de verstorende ‘schakelpunten’ in het lichaam volgens de Traditionele Chinese Geneeskunst, aangevuld met kleur-lichtfrequenties om de energie en informatiestroom van het lichaam te beïnvloeden, zodat op een dieper gelegen oorzakelijk niveau wordt gewerkt aan herstel. In haar eigen opleiding instituut San Bao Balans, Energie en Licht coaching leidt zij mensen op om te werken met de Kleur-Licht oliën en de kleurenpunctuur volgens de methode van Peter Mandel.

Workshopuitleg onderwerpen:
Deze lezing gaat over het belang van de overdracht van kleurfrequenties (informatie) via de huid naar de persoon en welke rol het abdomen hierin speelt voor integratie in het gehele lichaam. Om de levenskracht te stimuleren bij chronische klachten is het belangrijk om een aantal energetische richtlijnen te volgen om het lichaam terug in reactie te brengen. Aan bod komen de 3 levels van het abdomen vanuit de TCM en de verbinding met de prenatale en postnatale energie van de buik; chronische blokkades behandelen via de buikzones/punten en hoe de verbinding te maken met het brein. Tijdens deze lezing ontdek je hoe op een eenvoudige manier de energiestroom kunt corrigeren, pijn kunt verminderen en welke kleurfrequenties je daarbij kunt gebruiken. Een duidelijk stappenplan geeft inzicht in deze bijzondere werking. Ontdek de kracht van golfresonantie met kleuren, wat bijdraagt aan een optimale communicatie in het lichaam.

Het geheugen van ons lichaam beïnvloed door kleurintegratie.

Tijdindeling:
5 min voorstellen en doel van de bijeenkomst.
35 min inhoudelijke lezing met interactieve momenten erin voorzien.
10 min nabespreken en afronden.

Algemene Informatie
Opleider: Sanbao.be
Docent: Inge Cox
Stand: 167
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 50

Als docent of opleiding ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging: Naturopathica – als therapeut bij de VBAG