Exposant

Afrikaanse massage door Yelle Massages (stand 19) alleen zaterdag

Ontdek een andere techniek van masseren….Afrikaanse massage!

Wat maakt Afrikaanse massage van Yelle nou zo bijzonder? Tegenwoordig zijn vele massage technieken verbeterd, zoals letten op houding, masseren met onderarmen of masseren met handpalm. Dat is fantastisch. Toch gebeurt het dat met deze disciplines het vaak voorkomt dat de masseur zelf last krijgt tijdens en na massage. Vraag je jezelf niet af hoe dat gebeurd is? Bij Yelle Massages krijg je tips waar je dit soort ongemakken kunt voorkomen of kunt verminderen.

Deze Afrikaanse diepte massagetechniek is gebaseerd o.a. op masseren met onderarm, handpalm en bijna zonder duimen en vingers te gebruiken , zodat er geen overbelasting ontstaat. En masseren met een juiste houding komt op de eerste plaats, zodat je niet uitgeput bent na de massage. Massages geven is ontspannend voor jezelf en ook voor degene die massages ontvangt.

Daarnaast zorgt Afrikaanse power yoga ervoor dat je jouw beroep met veel plezier kan blijven uitoefenen. Ook hier wordt tijdens de workshop/cursussen aandacht aan besteed.

Yelle Wa Bwanda komt oorspronkelijk uit de Democratische Republiek Congo en heeft nu al jaren zijn massagepraktijk Yelle Massages in Oostzaan. Afrikaanse massage typeert zich door de stevige manier van werken. Alleen een diepe massage bereikt de onderliggende spieren. “Met een goede houding en gewichtverdeling kan ik zonder veel moeite een stevige druk geven. Nooit teveel, altijd aangepast aan de persoon” licht Yelle toe.

Yelle beheerst diverse massagetechnieken en wil Nederland klaar maken voor Afrikaanse massage. Wil je dit ook leren? Volg dan een workshop of cursus in groepsverband (6-8 personen) of privé (2-4 personen). Je leert de basis van een effectieve massage en je kunt zelf ervaren hoe dat voelt.

Bij Yelle Massages kun je terecht voor Afrikaanse tafelmassage en Afrikaanse grondmassage.

Deze soort techniek van masseren is geschikt voor zowel beginners als gevorderde masseurs om techniek te verrijken en te verbeteren.

Masseren is leuk en moet ook leuk blijven.

www.yellemassages.nl