Exposant

Wereld van Zeewier (marketplein)

Beursentree kortingscode

zee

OMNIS VITA EX MARE (alle leven komt uit zee)
De zee is de bron van alle leven. Your Well is actief met de marketing en verkoop van producten op basis van zeewier. Met deze producten brengt Your Well de kracht van de zee op land.

Voeding, verzorging en gezondheid!
Voor mensen die:

• geven om de natuur
• van gezond en lekker eten houden
• experimenteren met voeding
• een vegetarische leefstijl leiden en/of
• zich willen verzorgen met de kracht van de zee.

Voor veel mensen in het Europa is het nog erg onbekend. In het Verre Oosten echter maakt zeewier al eeuwen lang deel uit van het dagelijkse leefpatroon, hetgeen mede bijgedragen heeft aan de relatief goede gezondheid van de mensen aldaar. voor hun is het een natuurlijke bron van culinaire voeding, stimulerende lichaamsverzorging en optimale gezondheid. Ook hier in onze Westerse wereld moet het bij gaan dragen aan deze drie-eenheid: voeding-verzorging-gezondheid.

Zeewier kan daarbij ook nog eens op een duurzame manier in zee worden gekweekt en geoogst, zonder gebruik te hoeven maken van land, waarmee het ook een oplossing kan bieden voor het voedselvraagstuk waarmee de mensheid de komende decennia te maken krijgt.
Sinds 2017 neemt Your Well deel in Seaweed Harvest Holland B.V. (www.seaweedharvestholland.nl), waarmee zeewier in de Oosterschelde wordt geteeld.
Dus ook voor Nederlands zeewier kun je bij Your Well terecht. Zeewier: gezond, natuurlijk, duurzaam en …. lekker! Daarom: Let’s eat seaweed!

lees meer.