Exposant

Websites voor Therapeuten (stand 61)

Entreekaart kortingscode

webthera

Websites die voor Therapeuten geoptimaliseerd zijn om cliënten aan te trekken

Sinds 2013 zijn wij actief bezig met het inzetten van internet marketing en begeleiden wij Therapeuten en Coaches bij het succesvol opzetten van hun praktijk door hun website op de juiste manier in te zetten.

Je hebt nog geen website en wilt hiermee gaan beginnen of je hebt al een website, maar deze trekt nog geen cliënten aan. Kortom, jij wilt een website die werkt voor jouw praktijk! Het maakt niet uit of je al jaren bezig bent of nog moet beginnen, het hebben van een goede website is cruciaal om cliënten aan te trekken via het internet.

Wij hebben in de afgelopen jaren meer dan 100 websites voor Therapeuten en Coaches mogen maken. In deze periode hebben wij ontdekt wat er nodig is om een website te maken die werkt voor jouw praktijk.

Wil jij ook graag meer cliënten aantrekken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om dit te doen via het internet? Kom dan eens bij ons langs voor een kop thee en een goed gesprek.

Wil je nu alvast aan de slag om meer cliënten aan te trekken? Speciaal voor jou hebben we het eBook “Het complete handboek voor een goed presterende website” geschreven dat je op onze site gratis kan downloaden.

We hebben ondertussen al meer dan 1200 Therapeuten en Coaches geholpen om de eerste stap te zetten naar een wervende website met dit gratis eBook. Ontdek dus nu wat het eBook voor jou kan betekenen door hieronder op “Lees meer” te drukken.

Lees meer