Exposant

Vunkuwa African Massage Academy (stand 97)

Beursentree kortingscode

africa

Beursaanbieding

15% korting op de twee-daagse massageworkshops en producten.

A WARM WELCOME TO VUNKUWA AFRICAN MASSAGE ACADEMY THE MOST ASTONISHING MASSAGE TECHNIQUE. 

 

Laat je inspireren en voeden door de wijsheid van de natuur.

ONTWIKKELING EEN STIJL VAN VUNKUWA

Vunkuwa is een nieuwe naam voor een therapie die al eeuwen geleden bestond. Deze therapie stond bekend als tshidillo wat massage betekent, hoewel de therapie veel meer was dan alleen een massage. Als in die tijd een kind werd geboren, werd het kind direct gemasseerd met een mix van kruiden, het drinken van kruiden en de maag werd gemasseerd om het kind te versterken. Dezelfde methode werd ook gebruikt voor de moeder na het baren om het herstel en welzijn te versnellen.

Vunkuwa is nog steeds gebaseerd op deze genezingsmethoden voor individuele behoeften van gezondheid en een uitgebalanceerd lichaam; de oude helende technieken worden op een moderne, hedendaagse manier toegepast. Deze Afrikaanse massage, nu Vunkuwa genaamd, wat energiestroom betekent, is halverwege de jaren negentig herboren en ontwikkeld door Carol Mathebula, oprichter van de Vunkuwa International Academy en de Association. Deze massage is geïnspireerd en ontwikkeld op basis van de technieken van de overgrootmoeder van Carol.

Carol kwam op tienjarige leeftijd in aanraking met haar innerlijke genezende kracht toen haar overgrootmoeder haar behandelde, zij leerde haar ook mediteren en de essenties te leren over de vitaliteit van lichaam, geest en ziel.

Afrikaanse Massage Opleiding is regelmatig in Nederland om jou op te leiden. Lees hier  

Vunkuwa heeft ook producten die de natuurlijke schoonheid van de huid verzorgen en verbeteren door enkel het gebruik van organische ingrediënten toe te passen van ecologische principes. Zuivere Shea boter, argan olie en jojoba olie geven jouw huid de bescherming die het verdient met vitamine E en B, perfect voor anti-aging en als antioxydant.