Exposant

vr 15 – 14.50-15.40 – “SoeReiMas Preventief Onderhoud met Bammas Bamboe MassageTools”

Eventbrite - Vr 15-3-2019 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

CV docent:

Christina Soemarnie Blei-Amatdoelrasit werd geboren in Paramaribo in Suriname en masseerde al op jonge leeftijd volgens de traditioneel Javaanse pidjet. Inmiddels ruim 35 jaar later is ze nog steeds dagelijks bezig met massage in haar praktijk Soereimas. Voelen, aanraken, luisteren of even helemaal niets doen wekt een belangrijke mate van vertrouwen op voor het lichaam, dat daarmee de zelfherstellende vermogens kan aanspreken.

Werken vanuit je eigen kracht

Christina Soemarnie Blei-Amatdoelrasit verzorgt een aantal massagecursussen, waarin ze de cursisten leert vanuit hun eigen kracht in harmonie te zijn met wat ze doen of met wie ze dat doen. Dit helpt een massage aan te bieden die werkt en herstel mogelijk maakt, iets dat ze zelf nog dagelijks ervaart.

Christina Soemarnie Blei-Amatdoelrasit deelt haar praktijkervaringen en diepgaande expertise met haar cursisten, tijdens de cursussen en opleidingen die ze verzorgt voor Sepia Opleidingen. Ze daagt je uit te komen voelen, ervaren en vooral doen.

Workshopuitleg onderwerpen:

“Preventief Onderhoud met Bammas Bamboe MassageTools” als verlengstuk van jezelf en ontlast je vingers, duimen, onderarmen en ellebogen!
“Samen natuurlijk Sterk aan de Slag met De Kracht van Zacht”

“Sinds de presentatie en demonstratie van deze BamboeMassagevorm op de Massage, Fysio en Complementaire Vakbeurs in Hoevelaken 2014, 2017 en 2018 is de aanvraag naar deze cursus gestegen. De interesse is gewekt bij zowel de beginnende als bij de ervarende masseur, die deze praktische manier van behandelen goed kunnen gebruiken en toepassen.

SoeReiMas heeft de BamboeMassagevorm, welke in Nederland op de Massagetafel wordt gegeven, creatief en praktisch aangepast voor de Stoelmasseurs.

SoeReiMas heeft in juni 2017 de Bamboe Tafel- en StoelMassage gepresenteerd tijdens de IMA (Internationale Massage Association) in Kopenhagen, Denemarken en heeft de Gouden Medaille voor Best Chair Massage World Champion 2017 in ontvangst mogen nemen.

De Bamboe Tafel- en StoelMassage word door de behandelaar dynamisch en vloeiend van techniek naar techniek gegeven, waarbij de Bamboestokken al strijkend, wrijvend, knedend, drukkend en tapoterend, de aangedane spieren raken. Daar waar spieren tè gespannen zijn worden deze zachter gemaakt en ontspanning volgt …
Enorm blij ben ik, dat ik dit met jullie kan delen als collega masseur, docent, therapeut. Ervaren is Doen!”

SoeReiMas doceert deze Bamboe Tafel- en Stoelmassage nu al bij verschillende bekende erkende opleiders, op drie plaatsen in Nederland en op aanvraag in het buitenland.

BamboeMassage is voor zowel de klant als voor de behandelaar/therapeut.
Ook de behandelaar/therapeut heeft soms te maken met lichamelijke klachten, lichamelijke beperkingen, etc.
Na lange werkdagen of door al jaren bezig te zijn in een verkeerde houding, kan slijtage van gewrichten of overbelasting van spieren en pezen ontstaan.

Beginnende of Ervaren Manuele behandelaars/therapeuten, waaronder de masseur, willen graag zijn of haar beroep, pijnloos en met gemak blijven uitvoeren.

De Bammas BamboeStokken fungeren als verlengstuk van de behandelaar/therapeut, zodat deze de armen, ellebogen, handen en vingers zoveel mogelijk ontlasten tijdens het geven van een StoelMassage behandeling.

Een goede, praktische en natuurlijke manier om je Massage technieken uit te breiden.
De klant heeft er uiteindelijk ook baat bij, de behandelaar/therapeut werkt extra ontspannen en zonder eigen beperkingen.

Ik nodig je hierbij uit voor het volgende:
“Kom zelf Voelen, Ervaren en Doen! met De Kracht van Zacht, aan de Slag en Samen natuurlijk Sterk”

Tijdindeling:
– Kennismaking met SoeReiMas
– Bammas Bamboe MassageTools
– Samen Preventief Onderhoud met Bamboe
– SoeReiMas korte Demonstratie Bamboe StoelMassage technieken
– Vragen en Uitleg

Algemene Informatie
Opleider: SoeReiMas CRKBO docent
Docent: Christina Soemarnie Blei-Amatdoelrasit (CRKBO docent)
Stand: 137
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 100