Exposant

vr 26 – 15.55-16.45 – Het Geheim van Shiatsu

Eventbrite - Vr 13-3-2020 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

CV docent:

Ik ben Jaana Siltasalmi, kom oorspronkelijk uit Finland. Ik ben sinds 1985 met Shiatsu en Chinese geneeswijze bezig. Sinds 2002 heb ik een eigen Shiatsuopleiding.

Als opleider sta ik voor een naadloze koppeling tussen theorie en praktijk, tussen het alledaagse en het bijzondere, tussen lichaam en geest, tussen de behandelaar en degene die de behandeling krijgt.

Of het nu gaat over theorie of over praktijk; bij mij zul je het aan den lijve ervaren. Je zult er echt iets mee kunnen. Dat is volgens mij het meest onderscheidende aan mijn trainingen. Je leert bij mij nooit iets waar je niet meteen ook iets mee kunt.

Mijn motto is: Als alle drie de centra, Hart (=het voelen), Hoofd (=de kennis) en Buik (=de lichaamsbewustzijn), aan bod komen gaat de energie stromen en kan de magie gebeuren. Weten, Voelen en Doen. Inzicht, Intuïtie en Aanwezigheid.

Als docent of opleiding ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging:
ZHONG, NVST, VSN, KTNO, aanvraag SNRO

Workshopuitleg onderwerpen:

Als je zelf ooit eens een goede Shiatsubehandeling ontvangen hebt weet je het al. Er Is Iets Met Shiatsu. Er is iets herkenbaars, iets speciaals, iets bijzonders mee. Het is een massage techniek, dat natuurlijk in eerste plaats, maar er is meer. Het is meer.

Wat is dat meer? Wat maakt van Shiatsu Shiatsu? Wat maakt dat het bezig zijn met het leren van Shiatsu keer op keer een levensveranderend pad blijkt te zijn?

Tijdens deze interactieve workshop gaat Jaana van Hands On Tao je het geheim van Shiatsu verklappen. Zij gaat je aan den lijve laten ervaren wat het speciale is wat van een Shiatsubehandeling een Shiatsubehandeling maakt en van een Shiatsutudie een Shiatsustudie.

Welkom om je te onderdompelen in heerlijke Shiatsu sferen! Ook als je al met Shiatsu bezig bent interessant….

Tijdsindeling:
Start 5 min
Meditatie oefening 15 min
Interactieve oefeningen met uitleg 20 min (zonder stoelen)
Afronden 10 min

Algemene Informatie:
Opleider: Hands on Tao Shiatsu Institute
Docent: Jaana Siltasalmi
Stand: 141
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 50