Exposant

vr 16 – 13.45-14.35 – CAT jouw beroepsorganisatie in 2018? Gast, schrijfster & motivatiecoach Alexandra Smith over Zelfstandige mét Plezier ***

Eventbrite - Za 17-03-2018 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

Alexandra Smith is een sprankelende spreker, schrijver en model. Als verhaalcoach ontwikkelde ze de Fabel-aanpak. Daarmee coachte ze veel auteurs, TEDx-sprekers en ondernemers. Alexandra weet hoe je iemand raakt met een persoonlijk verhaal. Haar autobiografisch boek 100 dagen dankbaarheid inspireerde vele zzp’ers in Nederland. Ervaring met radio, televisie, theater en reclamebureaus maakt Alexandra allround in communicatie. Ze schrijft regelmatig columns en interviews voor o.a. nrc.next.

Drs. Ervée van der Wilk is voorzitter en mede oprichter van het CAT. Hij studeerde kunstgeschiedenis aan de universiteit van Leiden en is van jongs af aan geïnteresseerd geweest in het spirituele. Dankzij zijn ervaring heeft hij een goede kennis van het complementaire veld en een goed inzicht hierin.

Workshopuitleg onderwerpen:
CAT staat voor Collectief Alternatieve Therapeuten en Collectief Aanvullende Therapeuten.
CAT is er voor therapeuten die werken met vergoedingen én CAT is er voor therapeuten die ervoor kiezen om zonder vergoedingen van zorgverzekaars te werken.
Bij het CAT kunnen alle alternatief en complementair behandelaars terecht voor een goede, motiverende, inspirerende aansluiting bij een eigentijdse no-nonsense beroepsorganisatie die doet wat ze belooft en staat voor de achterban van meer dan 1000 therapeuten in Nederland. Opgericht eind 2016 maakt het CAT een grote groei door in 2017. Sinds eind 2017 heeft het CAT ook een eigen WKKGZ geschillen instantie erkend door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hiermee ontwikkelt het CAT zich tot een hele gerichte belangenorganisatie op het multidisciplinaire complementaire alternatieve vakgebied.

Tijdens deze workshop praat voorzitter Drs. Ervee van der Wilk je bij over de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot voorwaarden van vergoeding, scholing en het belang van een goede beroepsorganisatie.
Wist je dat je al vanaf € 79,95 per jaar aan kunt sluiten bij het CAT? Het CAT is goed en goedkoop met een duurzame service. CAT heeft voor deze workshop Alexandra Smith bereid gevonden haar knowhow met je te delen. Kom ook en doe er je voordeel mee! Alexandra werkt met veel organisaties samen en het CAT is er trots op dat ze in deze lezing met ons samenwerkt.

Verhaalcoach & motivatiecoach Alexandra Smith schreef Zelfstandige mét Plezier; een boek over ondernemersgeluk. Tijdens haar lezing deelt ze de belangrijkste tips om gemotiveerd te blijven, om te gaan met tegenslagen, discipline te ontwikkelen én dagelijks je inspiratie te (her)vinden.

Alexandra is al tien jaar zelfstandig ondernemer. Na haar eerdere zzp-boek 100 dagen dankbaarheid werd ze een veelgevraagd spreker in het MKB. Met haar bedrijf Fabel helpt ze zzp’ers en mkb’ers met verhalen, pitches en presentaties. Ook grote organisaties zoals het Europees Parlement werken regelmatig met haar samen om presentaties nét iets meer glans te geven.

Tijdsindeling:
5 minuten voorstellen
25 minuten Informatie over actuele ontwikkelingen in het alternatieve veld
30 minuten workshop met Alexandra Smith

Algemene Informatie:
Opleider: paradidakt.nl
Docent: Drs. Ervee van der Wilk
Stand: marketplein
Welke onderwijsvorm: Theoretisch
Duur: 50 minuten
Prijs: Deze workshop is gratis bij te wonen u dienst wel vooraf te boeken via de site 
Maximaal aantal deelnemers: 100