Exposant

vr 16 – 13.45-14.35 – CAT: oplossing AVG + vergoeding behandelingen in 2018 Gastspreker Schrijfster & motivatiecoach Alexandra Smith over zelfstandige met plezier***

Eventbrite - Za 17-03-2018 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

Alexandra Smith is een sprankelende spreker, schrijver en model. Als verhaalcoach ontwikkelde ze de Fabel-aanpak. Daarmee coachte ze veel auteurs, TEDx-sprekers en ondernemers. Alexandra weet hoe je iemand raakt met een persoonlijk verhaal. Haar autobiografisch boek 100 dagen dankbaarheid inspireerde vele zzp’ers in Nederland. Ervaring met radio, televisie, theater en reclamebureaus maakt Alexandra allround in communicatie. Ze schrijft regelmatig columns en interviews voor o.a. nrc.next.

Drs. Ervée van der Wilk is voorzitter en mede oprichter van het CAT. Hij studeerde kunstgeschiedenis aan de universiteit van Leiden en is van jongs af aan geïnteresseerd geweest in het spirituele. Dankzij zijn ervaring heeft hij een goede kennis van het complementaire veld en een goed inzicht hierin.

Workshopuitleg onderwerpen:

Bij het CAT kunnen alle alternatief en complementair behandelaars terecht voor een goede, goedkope, motiverende, inspirerende aansluiting bij een eigentijdse no-nonsense beroepsorganisatie die doet wat ze belooft en staat voor de achterban van meer dan 1000 therapeuten in Nederland. Opgericht eind 2016 maakt het CAT een grote groei door in 2017. Sinds eind 2017 heeft het CAT ook een eigen non profit WKKGZ geschillen instantie erkend door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het GAT. Hiermee ontwikkelt het CAT zich tot een hele gerichte belangenorganisatie op het multidisciplinaire complementaire alternatieve vakgebied.

Tijdens deze workshop presenteert het CAT een bondige uitleg over wat de nieuwe privacywet AVG voor jou betekent. Het CAT helpt elke CAT therapeut te voldoen aan de AVG. voorzitter Drs. Ervee van der Wilk praat je bij over de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot voorwaarden van vergoeding, scholing en het belang van een goede beroeps organisatie.

Wist je dat je al vanaf € 79,95 per jaar aan kunt sluiten bij het CAT? Waardoor je in een klap voldoet aan de AVG, de WKKGZ en je verzekerd bent in geval van aanklachten. Het CAT is goed en goedkoop met een duurzame service. CAT heeft voor deze workshop Alexandra Smith bereid gevonden haar know how met je te delen. Kom ook en doe er je voor deel mee! Alexandra werkt met veel organisaties samen en het CAT is er trots op dat ze de workshop voor ons wil geven.


 

Wij zijn er trots op onze gastdocent;

Verhaalcoach & motivatiecoach Alexandra Smith schreef Zelfstandige mét Plezier; een boek over ondernemersgeluk. Tijdens haar lezing deelt ze de belangrijkste tips om gemotiveerd te blijven, om te gaan met tegenslagen, discipline te ontwikkelen én dagelijks je inspiratie te (her)vinden.

Alexandra is al tien jaar zelfstandig ondernemer. Na haar eerdere zzp-boek 100 dagen dankbaarheid werd ze een veelgevraagd spreker in het MKB. Met haar bedrijf Fabel helpt ze zzp’ers en mkb’ers met verhalen, pitches en presentaties. Ook grote organisaties zoals het Europees Parlement werken regelmatig met haar samen om presentaties nét iets meer glans te geven.

Laat je inspireren!

 

Tijdsindeling:
5 minuten voorstellen
30 minuten Informatie over ontwikkelingen in het alternatieve veld en de AVG
25 workhop Alexandra Smith

Algemene Informatie:
Opleider: paradidakt.nl
Docent: Drs. Ervee van der Wilk
Stand: marketplein
Welke onderwijsvorm: Theoretisch
Duur: 50 minuten
Prijs: Deze workshop is gratis bij te wonen u dienst wel vooraf te boeken via de site 
Maximaal aantal deelnemers: 100