Exposant

vr 15 – 14.50-15.40 – Zelf Shiatsu – Zorg voor jezelf (onder de deelnemers wordt een basiscursus t.w.v. € 390,00 verloot)

Eventbrite - Vr 15-3-2019 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

CV docent:

Sinds 2001 ben ik werkzaam als Shiatsu- en massagetherapeut en sinds 2015 ben ik gecertificeerd NSE instructeur. Ik ben als docent verbonden aan het Dutch Shiatsu College te Den Haag en de European Shiatsu Association sectie Nederland.

Workshopuitleg onderwerpen:

Jezelf behandelen met Shiatsu is een ideale methode om je bewust te worden van jouw lichaam. Jezelf aandacht geven en zelfshiatsu opnemen in je dagelijks leven is heilzaam. Een paar minuten zelfshiatsu op elk moment van de dag kan je helpen ontspannen en je aandacht richten op spanningsgebieden die je anders niet zou waarnemen.

Het is ook een goede manier om jouw kennis van Shiatsu te ontwikkelen als het jouw doel is om andere mensen te behandelen, omdat het je in staat stelt de effecten van de techniek als een beoefenaar en als een cliënt op hetzelfde moment te voelen.

Het voorste cervicale gebied en de buik zijn delicate gebieden. De feedback die je krijgt door het toepassen van zelfshiatsu is nuttig bij het ontwikkelen van de techniek. Je kunt het daardoor effectiever toepassen in de behandelingen.

Het belang van Autoshiatsu:
• Oefening van druk, routes en basis technieken.
• Zelfkennis en gezondheidsprogramma voor jezelf.

Hoe doe je het?
• Seiza, liggend of zittend.
• Per regio, eerste linkerkant en vervolgens rechterkant.
• Druk met duimen, middelvingers of handpalm.

Tijdsindeling:
Voorstellen 10 minuten
ZelfShiatsu 30 minuten
Vragen 10 minuten

Vul je na afloop van de workshop op onze stand 211 een formulier in met je gegevens dan maak je kans op een weekend Namikoshi Shiatsu 12 uur basiscursus voor 2 personen, ter waarde van € 390,00.

Algemene Informatie:
Opleider: dutchshiatsucollege.nl en shiatsuinzit.nl
Docent: Rob Turfboer
Stand: 211
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 30

Als docent of opleiding ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging:
RBCZ/NVST/NSE Madrid/CRKBO