Exposant

vr 13 – 15.55-16.45 met uitloop – Kan spierpijn een tekort aan voedingsstoffen zijn?

Eventbrite - Vr 13-3-2020 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

Sabine Theresia Schmitt heeft een schoolse opleiding tot Heilpraktiker in Duitsland gevolgd en is sinds 2008 werkzaam als Kinesiologische Gesundheitsberaterin. Sinds 2015 is ze maag- en darm-specialist. In samenwerking met artsen heeft ze de Schmitt 2.0 Detox-Basis Kuur ontwikkeld, die de samenwerking tussen verschillende disciplines bevordert. Ze ondersteunt therapeuten en artsen met haar expertise in Detox, voedingsoptimalisatie en suppletie. In 2016 heeft ze een werkgroep DETOX voor therapeuten en artsen opgericht. Voor afspraken en meer informatie ga naar www.s-avena.de.

Workshopuitleg onderwerpen:

“Orthomoleculaire spierpijn verlossing van Dr. Peter-Hansen Volkmann – Kan spierpijn een tekort aan voedingsstoffen zijn?

Pijn en allergie zijn de roep van het lichaam voor orthomolekularia! 

Een chemisch rijk dieet of ‘leeg supermarktvoedsel’ met een slechte orthomoleculaire voedselbasis geven ernstig beperkingen aan het maagdarmkanaal dat de toename van moderne chronische ziekten, van chronische allergieën, vermoeidheid én pijn – maar ook voor endometriose, premenstrueel syndroom (PMS) ) en onvruchtbaarheid verklaard.

Dat een tekort aan voedingsstoffen in verband staat met tijdelijke of chronische spierpijn, is minder bekend. Een spiertest en het oraal toedienen van de ‘juiste moleculen’ kan de pijn in enkele minuten spontaan verminderen of elimineren. Aan de hand van de orgaan-spier tabel van Dr. John Goodhart en de aanvullingen van Dr. Peter-Hansen Volkmann leg ik uit hoe je dit toe kunt passen in jouw praktijk.

Tijdsindeling:
5 min. voorstellen
30 min. inhoudelijke lezing met uitleg documenten
10 min. vragen beantwoorden
5 min. afronden

Algemene Informatie:
Opleider: www.s-avena.de
Docent: Sabine Theresia Schmitt
Stand: marktplein
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 42

Als docent of opleiding ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging:
BDH (Bund Deutscher Heilpraktiker)