Bezoeker over de Massage-ComplementairVakbeurs 2017

 

 

 

 

 

Bezoeker over de Massage-ComplementairVakbeurs 2017

In de beurscatalogus sloot ik mijn voorwoord af met de woorden; “wat een prachtig vak hebben therapeuten, kansen genoeg! En wat een pracht vak heb ik, dat ik samen met de exposanten jullie die kans bied!” Die mening hoef ik niet bij te stellen de Bezoeker van de Massage-Complementairvakbeurs 2017 hebben dit bevestigt! De beurshal was 2x zo groot en bezoekers bleven gemiddeld de gehele dag op de beurs en hadden nog niet genoeg tijd. Heel veel van u gaf aan volgend jaar twee dagen te komen!

 

 

 

 

 

Een aantal reacties van bezoekers over de workshops die veel aandacht trokken en direct volgeboekt waren:

Touch of Matrix, een eyeopener, daar wil je meer van weten. Mooi als uitbreiding op de massagebehandeling. Enthousiaste docent. Verbazingwekkend!
De workshop Cranio Sacraal, erg professioneel en informatief. Mensen werden er bij betrokken zodat het een actieve workshop werd, zeer uitnodigend!
Vind je klant heel inspirerend, niet in het minst door de enthousiaste en vakkundige presentatie, maar ook omdat ze gelijk met praktische en direct toepasbare tips kwam..
Sociale media & online Marketing was een helder verhaal met goede voorbeelden en interactie met de zaal was prima. Leuke manieren om duidelijk te maken hoe sociale media/website werkt en hoe je daar vervolgens handig mee om kan gaan.
Van kwakkelpraktijk naar goedlopende praktijk mét klanten
Een ontzettend leuke workshop met een bevlogen spreekster / initiatiefneemster. We hebben na afloop dan ook gebruik gemaakt van haar beursaanbod. Een absolute aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
Regulier en alternatief combineren bij kanker bij Henk Fransen hang je aan zijn lippen! Bijzonder inspirerend, zeer interessant en boeiend. Dat er al zoveel meer samenwerking is tussen regulier en alternatief deed me goed. Ik zou nog uren naar hem kunnen/willen luisteren. Jammer dat hij door zijn boeken heen was…

Verbeterpuntjes in de reacties over de workshops; Niet iedereen vond het €10,- euro waard; de introductie op de site was anders dan de inhoud, tijd te kort, er wordt alleen gepraat (verkooppraatje bedrijf of reclame), ik had graag zelf gevoeld, kennis gemaakt en ervaren etc., ruimtes te gehorig. Punten die onze aandacht beslist hebben voor volgend jaar.


 

 

 

 

Acties

Acties op de stand zijn goed ontvangen. Iedereen wilde ook graag de winnaar worden van één van de 5 arrangementen voor 2 personen t.w.v. € 99,- om te floaten. De winnaars waren; Natasja Steltenpool, Gerda Spruit, zij hebben hun bon al, Esther Mayer, Hugo Steegstra en Jeanine Borggreve hebben zich nog niet gemeld. MassageZaken, MassageMagazine, Het Vakblad voor de Natuurgeneeskundige, Ortho Fyto en GezondNU deelden gratis vakbladen uit en hadden een abonnementsaanbieding.

 

 

 

 

 

Over het algemeen waren de exposanten, bezoekers en dus ook de organisatie meer dan tevreden!

Fijn ook dat je met één entree twee dagen welkom was, goede sfeer, fijne mensen, goede vooraankondiging met name op facebook, breed aanbod, ga zo door, mooie grote stands, we hebben genoten, groter dan verwacht, kwamen tijd tekort, waren veel gehoorde kreten. Verbeterpuntjes die we meenemen naar volgend jaar:
Nog meer diversiteit in producten (kussens, behandeltafels, handdoeken, lakens, accessoires enz.), workshopruimtes gehorig, kaartaanschaf verliep niet lekker, stands te dicht op elkaar, snelheid en zitplaatsen catering liet te wensen over en men ontving geen bonnetje.

Het thema Complementaire Zorg bij kanker is goed ontvangen. Men vond het een mooi thema en passend bij de doelgroep van de beurs. De gastdocenten waren tevreden met de grote opkomst en de bezoekers onder de indruk van sommige lezingen. Wellicht een thema om volgend jaar voort te zetten…..

Vanuit Sooner vinden wij dat u, door het bijwonen van de beurs ook accreditatie verdient. Wij hebben daarom een formulier gemaakt dat u zelf bij uw branche- beroepsvereniging kunt indienen. Het is echter een probeersel en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Wij weten niet op voorhand of medewerking verleend wordt. Klik hier voor het formulier. Mist u belangrijke informatie die belangrijk kan zijn voor de accreditatieaanvraag dan kunt u die vermelden bij ‘overig’. Heeft u toevoegingen hierop dan vernemen wij dat graag.

Natuurlijk hopen wij dat ook u er weer bij bent op 16 en 17 maart 2018!

 

 

 

 

 

Veel reacties staan op facebook https://www.facebook.com/MASSAGEvakBEURS
en op de Sooner Homepage www.sooner.nl, laat zelf ook gerust een reactie achter.
Foto’s kun je hier vinden
Klik hier voor het filmpje van de beurs

Bezoekers over de beurs

In de beurscatalogus sloot ik mijn voorwoord af met de woorden; “wat een prachtig vak hebben therapeuten, kansen genoeg! En wat een pracht vak heb ik, dat ik samen met de exposanten jullie die kans bied!” Die mening hoef ik niet bij te stellen de Bezoeker van de Massage-Complementairvakbeurs 2017 hebben dit bevestigt! De beurshal was 2x zo groot en bezoekers bleven gemiddeld de gehele dag op de beurs en hadden nog niet genoeg tijd. Heel veel van u gaf aan volgend jaar twee dagen te komen!