Exposant

VLOW®-borstweefseltherapie (stand 99)

Entreekaart kortingscode

vlow

Beursaanbieding

Schrijf je je na het deelname aan één van de lezingen die LifeStream geeft tijdens deze beurs, binnen 3 weken in voor één van de 5-daagse opleidingen van LifeStream, dan ontvang je € 50,- korting op het bedrag van de opleiding (normaal 995,-)

VLOW®-borstweefselbehandelingen.

Informatie en lezingen over 5-daagse opleiding VLOW®-borstweefselbehandelingen

Het bedrijf

LifeStream heeft speciale nieuwe technieken ontwikkeld voor de vrouwenborst; hier zijn de VLOW®-borstweefselbehandelingen uit voorgekomen. Deze technieken zijn samengebracht in een 5-daagse opleiding bijscholing van LifeStream. De opleiding kan gevolgd worden door vrouwelijke therapeuten die al lichaamsgerichte therapie toepassen in hun praktijk. Zie www.lifestream.earth/education

Kwaliteit

De door hen speciaal ontwikkelde behandeltechniek VLOW® staat voor Veno Lymfatische Optimalisatie van Weefsel. Het is een geregistreerde benaming die alleen gebruikt mag worden door therapeuten die de bijscholing gevolgd hebben en geregistreerd staan in het VLOW®-Licentieregister. Zie www.lifestream.earth/register

Filosofie

De behandelingen zijn gebaseerd op natuurgeneeskundige principes. In de praktijk blijkt dat de behandelingen verrassend goede resultaten opleveren als ze toegepast worden op de vrouwenborst.
De essentie is dat de doorbloeding in het hele borstgebied hersteld wordt, gevoelige zones in de borst minder gevoelig worden en het immuunsysteem een betere toegang krijgt tot het borstweefsel. LifeStream wil zo veel mogelijk vrouwen opleiden die de VLOW®-borstweefselbehandelingen kunnen geven, zodat vrouwen ontzorgd kunnen worden op dit gebied, hun vragen beantwoord kunnen worden en hun borsten weer kunnen gaan stralen. De behandelingen bevorderen het bewustzijn en het welzijn van elke vrouw.