Exposant

Vitatec Nederland & Living Earth (stand 109)

Kortingscode beursentree

smog

Beursaanbieding

Verloting 1x Meting incl. uitgebreide analyse, advies op maat en behandeling t.w.v. € 125,00 onder alle visitiekaartjes/mailadressen die achtergelaten worden op de stand.
Degene die gewonnen heeft, zal na de beurs persoonlijk benadert worden voor een afspraak.

Alle anderen brengen wij ook op de hoogte van de diverse mogelijkheden en doen we een aantrekkelijk aanbod.
Er zijn namelijk veel opties ook voor enkel meten op electrosmog belasting in het lichaam!

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Dat is de kracht van preventie. Neem actie vóór er klachten ontstaan!!!
Preventieve Body Scan voor uw gezondheid & Preventieve maatregelen tegen Elektrosmog

Living Earth & Vitatec Nederland Bundelen krachten.

Zij dragen hun gezamenlijke passie uit en dragen bij aan de bewustwording rondom het in balans blijven (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) in onze huidige 24/7 technologische maatschappij.
De gevolgen van straling of in breder perspectief electro smog nemen in rap tempo toe. De juiste informatie, inzichten en oplossingen voor onze gezondheid en woon/werkomgeving zijn bijna niet bij te benen.
Met onze gezamenlijke expertises zijn wij in staat een totaal pakket van diensten en producten te bieden in antwoord op de groeiende problemen van vaak onbegrepen her/erkende klachten waaronder Burn-out, stress, vermoeidheid, EHS en vele andere moderne verschijnselen.

Vitatec – Global diagnostics: Het meetsysteem Global Diagnostics meet de energetische structuren van het lichaam veilig en nauwkeurig. Dit gebeurt door middel van heel subtiele elektromagnetische frequenties die het lichaam doorgezonden worden. Hierdoor zijn in een vroeg stadium verstoringen in het lichaam te signaleren voordat er lichamelijke klachten optreden. Door deze meting krijgt u een duidelijk beeld van hoe het is gesteld met uw gezondheid. Deze verstoringen worden op een computerscherm in duidelijke grafieken en in een speciale 3D-presentatie weergegeven. Op deze manier kunt u zelf zien waar precies in het lichaam disbalansen aanwezig zijn. Lees meer

Living Earth

Onze afhankelijkheid van elektriciteit en machines/apparaten wordt almaar groter, 24/7 zenden zenders. Apparaten kunnen zeker ons leven vergemakkelijken maar ze kunnen ons geen leven geven! Deze nieuwste vorm van vervuiling, electro-smog, van onze planeet is onzichtbaar voor het oog en is zeker nog een onbekende factor welke schade brengt aan onze omgeving en gezondheid. Ondanks duizenden onderzoeksrapporten rennen we nog altijd achter de feiten aan zonder maatregelen te treffen. Living Earth ziet het als haar taak bewustwording en oplossingen aan te dragen in het verbeteren van deze ongezonde en levensbedreigende situatie voor mens, dier en plant. Lees meer

Genezing van een ( chronische ) aandoening is een gecompliceerde zaak. De belastingen van milieu, stress en verkeerde voeding duurt jaren. Zorg dat je het voor bent!