Exposant

Vitatec Nederland & Floww (stand 109)

Kortingscode beursentree

floww

Beursaanbieding

Eenmalige actie voor body scan 50% bewustwordingsactie! Vouchers & cadeaubonnen

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Dat is de kracht van preventie. Neem actie vóór er klachten ontstaan!!!
Preventieve Body Scan voor uw gezondheid & Preventieve maatregelen tegen Elektrosmog

Vitatec – Global diagnostics: Iedereen zou in staat moeten zijn om te begrijpen wat er gebeurt met zijn of haar lichaam!
Preventie is essentieel voor uw gezondheid in de toekomst. We zijn gezond wanneer onze lichaamsenergie ook in harmonie is. Onze cellen en ons immuunsysteem hebben dan de optimale capaciteit om zich tegen vijandige invloeden of ziekten te verweren. Het meetsysteem Global Diagnostics meet de energetische structuren van het lichaam veilig en nauwkeurig. Dit gebeurt door middel van heel subtiele elektromagnetische frequenties die het lichaam doorgezonden worden. Hierdoor zijn in een vroeg stadium verstoringen in het lichaam te signaleren voordat er lichamelijke klachten optreden. Door deze meting krijgt u een duidelijk beeld van hoe het is gesteld met uw gezondheid. Deze verstoringen worden op een computerscherm in duidelijke grafieken en in een speciale 3D-presentatie weergegeven. Op deze manier kunt u zelf zien waar precies in het lichaam disbalansen aanwezig zijn.

Floww
Is een innovatief bedrijf, opgericht in 2007, dat voortdurend investeert in het verder ontwikkelen van onze hoogwaardige producten. Duurzaamheid van mens en planeet is daarbij een belangrijke drijfveer.
Floww® Health Technology zet de technische straling afkomstig van o.a. mobiele telefoons, computers, draadloos internet en elektrische apparaten om in een veld met gezonde, natuurlijke straling. Onze gebruikers bevestigen dat ze meer rust en vitaliteit ervaren dankzij het gebruik van Floww®-producten.

Genezing van een ( chronische ) aandoening is een gecompliceerde zaak. De belastingen van milieu, stress en verkeerde voeding duurt jaren. Zorg dat je het voor bent!