Exposant

Vitaly Med Soft (stand 143)

Entreekaart kortingscode

invi

Beursaanbieding

regulier prijs EU 199,- beursaanbieding EU 139,-

VITALY MED SOFT MASSAGEKUSSEN

Een massage thuis op de bank met de Vitaly Med Soft, ontspannen was nog nooit zo makkelijk!

De Vitaly Med Soft geeft een knedende beweging af, stevig genoeg om uw spieren écht los te kneden. De infraroodfunctie zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, afvalstoffen beter worden afgevoerd en uw spieren warm en soepel aan gaan voelen. Met de afstandsbediening stelt u gemakkelijk de massagerichting, massagesnelheid en de infraroodfunctie in.

U kunt de Vitaly Med Soft eenvoudig toepassen op meerdere lichaamsdelen, bijvoorbeeld zittend voor een (lage) rug massage of liggend om uw nek en schouders los te masseren. Zelfs vermoeide voeten en benen kunnen gemakkelijk worden gemasseerd, waardoor uw benen al snel weer lichter aanvoelen.

Uniek in de Vitaly Med Soft zijn de bijgeleverde Zirbenhoutsnippers, al decennia lang populair in het land van herkomst, Oostenrijk. Zirbenhout heeft de wetenschappelijk bewezen werking te ontspannen. Het inademen van de lucht verlaagt de hartslag, helpt de slaapkwaliteit te verbeteren en zorgt voor een betere luchtkwaliteit in huis. Voeg een zakje Zirbenhoutsnippers toe in uw Vitaly Med Soft om nog meer te ontspannen. Lees hier meer