Exposant

Vindjeklant (marketplein alleen de vrijdag)

Kortingscode entreekaart

vind

Beursaanbieding

Gratis whitepaper: 10 tips Hoe vind ik mijn klanten?

VIndjeklant.nl helpt jou bij het commerciële deel van het ondernemerschap. Wie zijn je cliënten en hoe kun je ze bereiken. Alles gericht op jouw persoonlijke situatie. Praktijkgericht en laagdrempelig.

Wie ben jij?

  • Je bent een ambitieuze ondernemer
  • Je ziet kansen in de markt en wilt leren hoe je deze kunt benutten
  • Je bent op zoek naar nieuwe klanten die bij jou en je bedrijf passen
  • Je wilt je bedrijf laten groeien

Wat heb je nodig?
Je wilt groeien met je bedrijf, je wilt nieuwe klanten, je wilt een professionaliseringsslag maken met je bedrijf, je wilt zichtbaar worden in de markt of je bent op zoek naar praktische tips die je direct kunt inzetten.

Wie is Vindjeklant? 
Vindjeklant helpt al tien jaar ondernemers met het commerciële deel van het ondernemerschap. Van onderscheidend vermogen, pitchen tot aan het verkoopgesprek en de inzet van social media. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale doelgroep en maken we een plan van aanpak waar jij je prettig voelt en wat past bij jouw bedrijf.

Klanten komen bij Vindjeklant.nl voor: KENNIS, KLANTGERICHT DENKEN, DAADKRACHT, EENVOUD EN INSPIRATIE. 
Afgelopen jaren heeft Adinda Keizer honderden ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Uniek in de manier van aanpak is dat Adinda altijd op de stoel van jouw klant gaat zitten en je leert hoe je klantgericht kunt denken en handelen en dit direct kunt toepassen in de praktijk.

Werkwijze
Adinda Keizer is professioneel trainer en sparringspartner. Ze is doelgericht, ze stelt kritische vragen en durft jou de spiegel voor te houden. Ze is praktisch en met een vleugje humor helpt ze jou nieuwe klanten te vinden. Zij maakt jouw bewust van jouw onderscheidend vermogen. Waarin ben jij anders dan alle anderen?
Als je dit weet dan kun je daadwerkelijk bouwen aan je merk, je verhaal naar buiten en je positionering in de markt. Ook als spreker kan ze met haar kennis en enthousiasme een groep ondernemers inspireren.
Lees  hier verder 

“Ik geloof dat je moet ondernemen op de manier die bij jou en je bedrijf past. Zo krijg je ook de klanten die bij jou passen”, aldus Adinda Keizer.