Exposant

TouchPro Europe (stand 25)

Kortingscode entreekaart

tpro

Beursaanbieding

U ontvangt 10% korting bij inschrijving tijdens de beurs voor een opleiding of bij aankoop van onze massageproducten.

TouchPro® Europe verzorgt massage-opleidingen en verkoopt massage materialen zoals

tafels, stoelen, olie, linnen en allerhande accessoires. Daarnaast verzorgen zij de complete ondersteuning, die u zoekt bij het opstarten van een eigen massagepraktijk. Kortom, TouchPro Europe is meer dan de opleiding stoelmassage alleen!

Stoelmassage

On Site Massage® Nederland, verwant aan TouchPro® Europe; opgericht in 1993 door Rob’n Cappel (directeur en senior trainer).
Rob’n Cappel werd op 13 juni 1956 geboren in Shreveport, Louisiana. Reeds op jonge leeftijd is zij geïnspireerd geraakt in de helende en preventieve werking van lichaamswerk en heeft zij verschillende programma’s gevolgd: van voedingsleer en sportmassage tot Anma massage om zich zo uiteindelijk te specialiseren in On Site Massage®.

Zij introduceerde reeds in 1993 de On Site Massage® in Nederland. Nederland was er duidelijk nog niet klaar voor, vele deuren bleven gesloten, sommige gingen open, maar werden met een harde smak weer dichtgegooid. Overtuigd van de positieve effecten van de massage en gesteund door de resultaten in Amerika hield zij echter vol. Langzaam kreeg haar werk aandacht in kranten en op radio en televisie.
In 1995/1996 kwam de ommekeer. Na vele jaren van training te hebben gevolgd werd zij de eerste TouchPro® Europe trainer werkzaam in Europa. Dit gaf haar de kans om zelf masseurs op te leiden om zodoende een netwerk van kwalitatief goed opgeleide stoelmasseurs te vormen. Niet langer hoefde zij alleen de markt te overtuigen over de positieve effecten van de TouchPro® Europe stoelmassage.

Sinds 1993 heeft On Site Massage® Nederland/TouchPro® Europe duizenden masseurs opgeleid in de techniek en marketingstrategieën van de stoelmassage. We trainen masseurs in Noorwegen, Spanje, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Aruba, Italië en Nederland. Door overal workshops te geven en te luisteren naar de ervaringen van onze studenten en cliënten weten we beter dan wie dan ook wat werkt en waarom.

http://www.touchpro.nl/