Exposant

Touch of Matrix (stand 105)

Kortingscode entreekaart

balanced

Beursaanbieding

Onder de deelnemers die de demonstratie van Günther de Jong, grondlegger van Touch of Matrix, op 14 en 15 maart bijwonen op de stand en hun e-mailadres achterlaten, verloten we een driedaagse training Stap 1, In beweging, ter waarde van € 550. Lees meer 

Touch of Matrix Opleidingen

Touch of matrix is een Bewustzijnsmethodiek. Als woorden als; beweging, vernieuwing, bewustzijn, verbetering, doeltreffendheid, ondersteunen, leiden, coaching en verbinden u aanspreken en u niet graag in kaders denkt maar op zoek bent naar een waardevolle, vernieuwende methodiek dan is een opleiding aan het Touch of Matrix opleidingscentrum iets voor u!

Waarom volg je de opleiding bij Touch of Matrix?

Onze opleidingen zijn een ideale toevoeging op bestaande methoden maar functioneren ook erg goed als op zichzelf staande behandelmethodiek. Wanneer u meer wilt leren over vertrouwen, overtuiging, acceptatie, beweging en verandering is de opleiding aan het Touch of Matrix opleidingscentrum geschikt voor u. In ons opleidingscentrum leert u uzelf en anderen zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te brengen.
•Een opleiding is niet gebonden aan een bepaalde theoretische of praktische achtergrond. De opleidingen zijn daarom geschikt voor iedereen.
•Ieder individu kan zijn/haar eigen talenten kwijt binnen onze opleiding en de methode.
•Doordat wij niet denken binnen vastgestelde kaders staat de Touch of Matrix methodiek en ons opleidingscentrum altijd open voor beweging, verandering en verbetering.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en kwaliteit maar vooral ook aan plezier. De methode is vanzelfsprekend ook constant in beweging. Lees meer