Testimonials

Wij hebben mooie beursdagen achter de rug.
Bijzondere ontmoetingen en ervaringen.
Heerlijk om met een team Rebalancers de energie samen neer te zetten.

Wij hopen dat jij ook genoten hebt van de organisatie en de reacties.
Hartelijk dank voor jouw organisatie en altijd weer snelle reacties wanneer we vragen hebben.

Workshop: een prachtige opkomst met 19 deelnemers op vrijdag om 11.35u.

Hanneke Biegstraaten

Het was ook voor ons weer een zeer geslaagde beurs. 2018 zijn we zeker weer van de partij!

BvS

Ik was voor het eerst naar de beurs en kom volgend jaar terug , maar dan 2 dagen , voor mij was 1 dag tekort om alles goed te kunnen bekijken en te ervaren.
De workshop van Jikkie was top wat een inspirerend mens is dat.
Ook de middag workshop cranio sacraal heb ik als heel goed ervaren, denk er nu zelf over na om de opleiding te gaan doen.
Natuurlijk even bij mijn eigen leveranciers PINO en FIT wezen buurten( zelf even behandeld bij FIT i.v.m. over belaste arm).
Ik vond het plein van de shiatsu juist leuk in het midden en dan rondom de rest, maar heb ook andere geluiden vernomen.
Over de stands , daar heb ik niks gemist
De Expo zelf prima bereikbaar, te weinig garderobe om 10.40 alles al vol op zaterdag en te weinig/ geen afval bakken bakjes in de zalen, wel paaseitjes ed uitdelen , maar geen afval kwijt kunnen( heb ik ook al gemeld bij vertrek).
Te weinig koffie en thee capaciteit op de spits uren van koffie . thee en lunch tijd, waardoor lange rijen, wel uitstekende broodjes en wraps
Kortom tot volgend jaar.

Mariette Conijn

Ik was er voor de 1e keer en vond het een erg fijne sfeer. Dat begon al bij de ingang/ balie. De mensen daar hielpen prettig en waren vriendelijk. De catering / koffie, ging prima en soepel. Via verschillende emails ben ik op de hoogte gehouden dat deze beurs kwam en heb er zelfs een client voor afgezegd. Ik moest dit jaar echt komen en vindt het een enthousiaste club mensen die dit organiseren en ook voor jou complimenten. Ook kwam ik een aantal behandelingen/opleidingen tegen die ik zelf gedaan heb (Bowen, Emmett en Ayurveda) Wellicht weer tot zien en ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Prisca Aurik

Persoonlijk, vond ik de massagebeurs dag geweldig, het personeel, horeca, informatiepanelen voor workshops, alles was picobello geregeld!
Er was een prachtige sfeer overal, en de 2 docenten van de 2 workshops waar ik geweest ben(vind je klant en E.V.C) waren echt top!
Ze hebben dat met veel integriteit en nederigheid gedaan.
Alles was duidelijk voor mij terwijl ik een beetje moeite met de Nederlandse taal.
De ” vind je klant” docent is een fantastische vrouw die veel humor heeft en een krachtige positieve energie, echt overdraagbaar.
De enige min punt is de ruimte tussen de standhouders, ik zou een bredere afstand installeren tussen de standen maar dat is een persoonlijke visie.
Tot de volgende massagebeurs.

Sensa - Bezoeker #

Ik heb op de beurs een fijne tijd gehad en wil graag volgend jaar weer deelnemen – ook als het kan met een workshop en een lezing.
Veel dank voor je werk! Dit was echt een van de beste beurzen waaraan ik heb deelgenomen. Top!

Sabine (AVENA HEALTH) - Exposant