Exposant

za 16 – 12.40-13.30 – Straling (5G) feiten & fabels / Bodyscan

Eventbrite - Za 16-03-2019 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

CV docent:

Raha Nahid Bioloog, Natuurgeneeskundige therapeut, Orthomoleculair therapeut

CV docent:

Gary Barham Woonbioloog, Stralingsbioloog, Ecologisch bouwer, Techneut
Christine van Blokland Vitatec therapeut, Evit Life Coach

Workshopuitleg onderwerpen:

Onderwerpen: straling, ons fysieke lichaam en zijn elektromagnetische component (electroVitality), Hoe gezond te blijven in een 24/7 technologische maatschappij?!
Doel: bewustwording, onafhankelijke informatie en daarmee preventief keuzevrijheid en verantwoording nemen voor eigen welzijn/gezondheid

Onze samenleving, huizen en werkplekken zijn doordrongen met technologische (communicatie) middelen die maken dat we sneller, meer en langer ons omgeven met apparaten die een onnatuurlijk bron van straling met zich meebrengen. Naast alle gemak en plezier betalen we daar onbewust en ongewild wellicht een te hoge prijs voor?! Naast mogelijk sociale aspecten als vereenzaming en schermverslaving is er de impact op ons fysieke en zijn elektromagnetische lichaam. Waarvan het bestaan en werking in de reguliere zorg wordt genegeerd. Daar schuilt het grote gevaar en zijn de grote uitdagingen van moderne verschijnselen als:
– burn-out
– chronische vermoeidheid
– slecht slapen
– stress of “gejaagd voelen”
– hoofdpijn / concentratie problemen
Want op een ander niveau dan het fysieke zijn deze klachten het wel zichtbaar, verklaarbaar en behandelbaar te maken als we naar het elektromagnetische niveau gaan, dit noemen wij electroVitality.
Alles is energie en heeft zijn eigen frequentie
Natuurlijke bronnen van straling (van de Aarde, zon en kosmos) heeft ons lichaam nodig want deze informeert, vitaliseert en geven ons 24/7 energie, het is de basis van ons welbevinden en gezondheid! Onnatuurlijke bronnen van straling brengen beschadigingen aan in ons elektromagnetisch lichaam van oppervlakkig tot op celniveau en DNA!
Met voor ieder persoon zijn eigen lichamelijke uitdagingen, daar ieder mens zijn eigen frequentie heeft. Deze is tegenwoordig eenvoudig meetbaar, inzichtelijk en op het energetisch niveau behandelbaar…..kennis van je eigen lichaam werkt dus preventief.
Als arts, behandelaar/therapeut is deze kennis aanvullend bij eigen achtergrond en noodzakelijk daar iedereen blootgesteld is aan deze vorm van stress. Naast voeding, suppletie, beweging en mindset of lifestyle ligt straling er als een sluier overheen!

Tijdindeling:
0 – 5 welkom en korte intro en doel/onderwerpen
5 – 20 5G de feiten en fabels op een rijtje door Gary Barham
20 – 30 Body scan door Raha
30 – 40 ElectroVitality de impact van straling op ons electro magnetisch lichaam Christine
40 – 50 Vragen en afronding.

Algemene Informatie
Opleider: vitatecnhc.nl / livingearth.nl
Docent: Raha Nahid
Stand: 109
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 50

Als docent of opleiding ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging: NOAG