Exposant

za 14 – 15.55-16.45 – “Spieren testen – leer snel en grondig oorzaken opsporen, optimaal therapieplan ontwikkelen en therapieblokkades opheffen”

Eventbrite - Za 14-03-2020 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

Sabine Theresia Schmitt heeft een schoolse opleiding tot Heilpraktiker in Duitsland gevolgd en is sinds 2008 werkzaam als Kinesiologische Gesundheitsberaterin. Sinds 2015 is ze maag- en darm-specialist. In samenwerking met artsen heeft ze de Schmitt 2.0 Detox-Basis Kuur ontwikkeld, die de samenwerking tussen verschillende disciplines bevordert. Ze ondersteunt therapeuten en artsen met haar expertise in Detox, voedingsoptimalisatie en suppletie. In 2016 heeft ze een werkgroep DETOX voor therapeuten en artsen opgericht. Voor afspraken en meer informatie ga naar www.s-avena.de.

Deze workshop kan uitlopen qua tijd.

Workshopuitleg onderwerpen:

Ons lichaam reageert op externe en interne prikkels met een verandering van de spier tonus. Ieder woord, gedachte, emotie, etc., verandert onbewust de spiertonus in milliseconden. Met Kinesiologie (spiertesten) kunnen we de verandering van de spiertonus zonder apparatuur zichtbaar maken en voor ons dagelijks werk praktisch inzetten.

In deze workshop leert u twee verschillende kinesiologische testmethodes kennen. We gaan oefenen hoe je deze in kunt zetten in je dagelijkse werkzaamheden a.d.h.v. verschillende werkmaterialen, zoals; lijsten van meridianen, acupunctuurpunten, triggerpunten, therapiemethodes,voedsel, suppletie, stress- en toxinesprotocol, etc. Ook de systemische problemen gaan we natuurlijk bespreken.

Tijdsindeling:
5 min. voorstellen
15 min. inhoudelijke lezing
20 min. leren spieren testen
30 min. oefenen en werken met lijsten
5-10 min. afronden

Algemene Informatie:
Opleider: www.s-avena.de
Docent: Sabine Theresia Schmitt
Stand: marktplein
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten Deze workshop kan uitlopen qua tijd.
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 70

Als therapeut ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging:
BDH (Bund Deutscher Heilpraktiker)