Exposant

Reacties beurs 2019

Op deze pagina reacties van bezoekers en standhouders over de beurs op 15 en 16 maart 2019.

24 Comments
 1. Ik loop al heel wat jaartjes mee. Was weer geweldig, fijn en zeer informatief, weer nodige geleerd. Dank voor je organisatie!! Op naar de 10 de jaargang begrijp ik, ben benieuwd hoe spectaculair die gaat worden:-) 13 en 14 maart 2020 Tot ziens!!

 2. Was interessant en leuk. Jammer dat sommige voor mij interessante workshops op dezelfde tijd vielen en dat zondag er niet achteraan kwam. Maar verder prima.

  • Beste Alma, wij laten bezoekers binnen op de vrijdag en zaterdag voor 1 prijs, als enige beursorganisatie. Misschien dat een workshop dan op de andere dag te volgen zou zijn geweest. En v.w.b. de zondag, goede vraag! Wij organiseren het al 9 jaar en uit de evaluatie blijkt dat therapeuten graag een vrij weekend houden en daarom op vrijdag komen zodat de een onderdeel van hun werk wordt gezien. Anderen kunnen juist financieel de vrijdag niet missen en kunnen op de zaterdag komen. Daarom de vrijdag en zaterdag. Daarbij komt dat op zondag alle kosten die gemoeid zijn w.o. technische dienst, horeca e.d. en voor de hal zelf, dubbele kosten worden berekend, die wij weer zouden moeten doorberekenen aan bezoekers én exposanten, iets dat wij niet willen. Bovendien is de beurs elk jaar hetzelfde weekend en kan daar ruim van te voren rekening mee gehouden worden 😉.

 3. Vond het vrij klein. En als je andere beurzen hebt bezocht zoals de therapeuten beurs zie je niet veel nieuws. Dus voor mij niet de moeite waard om zover te rijden vanuit Maastricht. Maar voor mensen in de buurt een leuke beurs.

  • Dank voor je reactie Christel, wij houden het bewust klein zodat mensen overal de tijd hebben om te kunnen informeren en te ervaren en niet overspoeld raken door de vele stands en in tijdnood komen. Ook willen wij gezonde concurrentie, niet meer dan twee van hetzelfde als aanbod. En de één vindt dit prettig, de ander het andere, mooi dat er voor iedereen een keuze is.

 4. Het was mijn eerste keer. Top beurs! Leuke aanbiedingen. Precies ook de spullen die ik als masseur zocht. Leuke afwisselingen op exposanten gebied en niet te klein en te groot.

 5. Philomene van Marion 20 maart 2019 at 08:19 Beantwoorden

  Vind het elk jaar vooruit gaan qua opstelling . Dit was de derde keer voor mij, het was overzichtelijker en je werd niet de kramen ingetrokken en dat is fijn dat de keus bij je zelf mag liggen.

 6. Ja, met m’n gewonnen ticket! Fijne sfeer vind ik wel kenmerkend voor deze beurs. Workshops, behandelingen, echt even een dagje om je goed te oriënteren op wat er allemaal is. Top dag gehad en prima catering!

 7. Christina Blei-Amatdoelrasit van SoeReiMas 20 maart 2019 at 08:15 Beantwoorden

  Liefste Anouk,
  Wat ben jij een prachtige lieve harte vrouw en je dochter(s) net zo harte warm 😉
  Ook weer fijn om jou te spreken en te knuffelen, al is het tè kort, dat je ondanks je bezette schema, je persoonlijke groet komt brengen en interesse toont, doet elke Standhouder enorm goed, mijn waardering hiervoor!
  De 2 beursdagen zijn alweer voorbij, Waaauw! 🤩
  We keken ernaar uit en ik zei, in alle Rust en Ruimte gaan we het tegemoet en dat Alles in Harmonie mag verlopen, Ècht! de dagen, de Workshops op beide dagen zijn heel gemoedelijk verlopen en op mooie Stand 137, was er innerlijke Rust en zichtbare Ruimte!
  Het was compleet met fijne nieuwe, geïnteresseerde en enthousiaste trouwe beurs bezoekers, die ondanks de positieve inmense drukte, toch geduldig wilden wachten of het begrip hadden dat we niet toe kwamen aan alle wensen voor een korte Bamboe Massage. Dankbaar ben ik hiervoor en alle Donatie voor onze Goede Doelen, voor elke bezoeker en collega therapeut, we stonden er “Samen Natuurlijk Sterk”
  Voor mij is dit Harmonie.
  Ik wens jou en team een voldaan nageniet moment en nog vele gezonde mooie jaren voor deze mooie Massage en Complementair Vakbeurs 🙏🍀🙏

 8. Vond het gezellig, maar als tip misschien bij de entree een tasje, 😊 had dus zelf geen tasje bij mij, en hoorde daar meer personen over, was makkelijker om dan alle informatie in te doen, mag volgend jaar wat meer gericht op massage aanschaf, zoals bedrijfskleding, onderlakens dat had ik zelf meer verwacht! Maar volgend jaar zeker weer ;>)

 9. Leuke beurs weer, het zou iets ruimer opgezet mogen worden wat mij betreft zodat er wat meer overzicht is, en wat meer plekjes waar je koffie kunt drinken ofzo. Verder alles prima en weer nieuwe ideeën opgedaan!

 10. Ingrid Van Zeist-de Jongh 20 maart 2019 at 08:11 Beantwoorden

  Ik zeg altijd tis net een snoepwinkel voor mij ;>)

 11. Ik wil even delen dat ik blij verrast was door de massage/complementairevakbeurs in Hoevelaken. Ik heb deel kunnen nemen aan inspirerende workshops. Het was een gezellige drukte. Erg leuk om andere vakgenoten te ontmoeten. Zeker een aanrader voor een bezoekje volgend jaar!

 12. Stefan van Rossum van Esoterra Opleidingen 20 maart 2019 at 08:10 Beantwoorden

  Nieuw als exposant van 2019. We dachten dat een beurs niks voor ons was, maar het tegendeel is waar. Het was hartstikke leuk om met zoveel beroepsgenoten onder één dak te zijn. Dank voor alle aanloop! En mocht je het unieke olieviltje voor je massageflesjes gemist hebben; kom gerust langs om er een paar op te halen.

 13. Willem Jan Vande Wetering van Enneagram opleidingen 20 maart 2019 at 08:08 Beantwoorden

  Voor mij was het de eerste keer. Ik heb ervaren dat er een ander publiek was dan op de IT beurs. Het was een mooie energie en iedereen had de tijd. Fijn dat ik een lezing mocht verzorgen en het was steeds druk aan de stand. Ik heb mooie gesprekken gehad en kom volgend jaar weer terug.

 14. Was een mooie beurs. Miste wel een paar opleiders die ik graag had gezien, bijvoorbeeld Jaana, Iljitsj van Kessel en nog wat anderen.
  Fijn jou even gesproken te hebben Anouk, evenals vele anderen. Tot volgend jaar!

 15. Jacques Lardenoy firma Selnature 20 maart 2019 at 08:06 Beantwoorden

  Dit jaar lukte het ons niet om voor het eerst deel te nemen aan de MASSAGEvakBEURS, maar volgend jaar willen we met Selnature zeker meedoen (vooral na de veelal enthousiaste reacties die ik in op Facebook lees).

 16. Voor de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs al de zoveelste Massage- en Complementair Vakbeurs. Ieder jaar weer een feestje! Dit jaar was weer een zeer geslaagde beurs, en we hebben al meteen weer ingeschreven voor volgend jaar. Dankjewel Anouk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *