Exposant

Reacties beurs 2018

Op deze pagina reacties van bezoekers en standhouders over de beurs op 16 en 17 maart 2018.

43 Comments
 1. Dag Anouk,
  Dank voor de geweldige beurs en workshops. Voor mij was het de eerste keer. Ik kom zeker terug. Healing Touch en Cranio Sacraal zijn me uitstekend bevallen. Ook al waren de groepen groot je kon er voldoende van meekrijgen.
  De polsdiagnistiek van onze Indiase broeders was echter erg beperkt, vaag en pas aan het eind concreet. Ze waren erg beperkt omdat hun spullen in een kapotte auto waren achtergebleven. Dit verklaart een hoop.
  Ik miste de mogelijkheid van aankoop van praktische hulpmiddelen voor de Massagepraktijk. Zoals handdoeken, rolkussen, hoofdkussen, hoesjes en de gewone basisolie.
  Er is een ding wat me echt stoorde en ik weet niet of het door jou te beïnvloeden is: de catering had alleen plastic bordjes en plastic bestek. Dit past niet meer in deze tijd en naar mijn idee zeker niet bij een massagebeurs waar veel aandacht voor pure en natuurlijke zaken is.

 2. Volgend jaar ben ik zeker weer van de partij. Kom al een aantal jaar op deze Beurs en telkens weer weet je je te overtreffen in het nog beter maken en organiseren van deze Beurs.
  We hebben weer vele gemotiveerde bezoekers de Emmett Techniek kunnen laten voelen en mogen vertellen over de Emmett Techniek. Daarnaast waren de workshops goed geregeld en druk bezocht.
  Onze dank gaat uit naar jou (Anouk) en zeker ook naar je man en je gehele team waarmee je samenwerkt om deze Beurs op deze manier neer te zetten. Onze complimenten!!!!!!!!!!

 3. Een geweldige beurs in Hoevelaken. Ik heb zoveel workshops gedaan dat ik helaas geen tijd had voor de standhouders.
  Volgend jaar kom ik 2 dagen, complimenten voor de organisatie!

 4. Wij hebben de beurs als zeer prettig ervaren. Er hing een gemoedelijke, positieve sfeer en we hebben veel mooie en nieuwe contacten gelegd met niet alleen geïnteresseerde bezoekers en nieuwe klanten, maar ook met partners uit het veld. De beurs heeft ons daarnaast een mooie ingang geboden om onze nieuwe opleiding “Verkorte ANMA” te presenteren, waar we veel enthousiaste reacties op hebben gekregen. Dank je wel voor de mogelijkheid daartoe! TouchPro® Europe BV

 5. Wij hebben met veel plezier gestaan op de massage-complementairvakbeurs.
  We willen je via deze weg bedanken voor al het werk wat je gedaan hebt om het tot een geslaagde beurs te maken.
  Volgend jaar willen we zeker weer meedoen, met dan een twee keer zo brede stand. We willen dan ook magnesium behandelingen aan gaan bieden.
  Tot een volgende keer!

  • Tijdens de beursborrel hadden jullie al laten weten dat deze beurs de doorslag moest geven wel of geen beurzen meer in de toekomst te doen. Fijn dat deze beurs zo goed bevallen is en dat jullie er volgend jaar weer bij zijn, welkom.

 6. Helena via de mail Hallo Anouk, ik volg de beurs nog niet zo lang, maar tot heden vindt ik het prima, er is altijd wel iets om op en aanmerkingen te geven. Een ieder doet zijn best, er ging toch niets verkeerd.(in mijn ogen). Voor mij is de beurs een uitkomst om als zzp-er andere bedrijven te mogen zien werken en nieuwe mensen te mogen ontmoeten. Veel succes met alle voorbereidingen voor het nieuwe jaar, en ik hoop daar weer te mogen zijn.

 7. Karin via mail De beurs was zeer goed opgesteld en prima dit in combinatie met de lezingen en workshops.
  Deze waren boeiend, leerrijk en interessant. Kennis kunnen maken met vele nieuwe vormen van massages en behandelmethodes.
  De Dorn workshop vond ik zeer boeiend en interessant alsook de lymfedrainage. Deze voorstellingen waren dan ook gegeven door gemotiveerde en gespecialiseerde dames die het vak goed beheersen.

 8. Heb genoten van de cranio-sacraal massage en ook van de metamorfose-massage. De stand van Bellabaci was ook aandacht waard (heb ook dingen gekocht) en de Iriscopie stand was zeker de moeite waard. Misschien later meer contact.

  Fijne beurs, de moeite waard. Tot volgend jaar.
  Enid

 9. De workshop van Tim van Orsouw vond ik interessant en leerzaam. Hij had ons beloofd wat filmpjes te sturen. Deze heb ik nog niet ontvangen maar dat komt wellicht binnenkort nog.

  Verder vond ik de beurs erg leuk maar ik miste wel een paar leveranciers zoals Chi en Volatile.
  Of zijn deze leveranciers nog niet eerder geweest? Het was nl. mijn eerste bezoek aan de beurs dus ik weet niet welke leveranciers er vorige jaren waren.
  Ook vond ik het jammer dat er weinig leveranciers waren die “hulpmiddelen” aanboden zoals hoofdkussentjes (om rond het gat te leggen) en knobbels om mee te masseren.
  De firma Pino had wel een kussen maar die verkochten ze niet op de beurs en kan je alleen via hun website bestellen. Dat vind ik jammer.
  De firma Vermaat had lekkere cappuccino en broodjes, al miste ik wel iets warm zoals soep of iets dergelijks maar ja dat is bijzaak.
  Een volgende keer ben ik er zeker weer bij.

  Met vriendelijke groet,

 10. de aroma workshop was heel erg onprofessioneel. Jammer van mijn tijd en geld. De andere van mij bezoeken workshop’s erg geweldig en inspirerend.
  Mooi event!! Kom zeker volgende keer weer langs.

 11. Hierbij mijn reactie over de workshop Hardnekkige rugpijn, nek- en schouderklachten.
  Ik vond het een hele interessante workshop. De docent vertelde op een boeiende manier zijn verhaal en wat ik leuk vond was dat hij ook zijn persoonlijke verhaal vertelde. Verder deden we tussendoor wat oefeningen bij onszelf en met elkaar en dat maakte de lezing levendig. Ook aan het eind was het leuk dat hij één persoon uit de zaal een korte behandeling gaf en die ook werkte. We zagen verschil van voor en na de behandeling, dat maakte het natuurlijk geloofwaardig. Mijn interesse in deze behandeling is nog meer gewekt.

 12. Een goed georganiseerde beurs met allemaal goede en mooie mensen en veel kennis, die met stralende en liefdevolle enthousiasme hun kennis met de bezoekers en met en onder elkaar hebben willen delen. Een hoge fijne energie. De dag was zo om. Bedankt voor de zachte energetische, leerzame dag. Ik ben er volgend jaar zeker weer bij.

 13. Hierbij mijn reactie op de workshop zoals in het onderwerp van deze e-mail vermeld. Ik vond deze erg tegenvallen, aangezien een groot deel van de workshop een verkooppraatje betrof. Dit had ik bij aanvang niet verwacht, omdat ik ook geld voor deze workshop had betaald. In het vervolg weet ik daarom niet of ik bij deze beurs nog aan betaalde workshops zal deelnemen.

 14. Goedendag Anouk.

  In de eerste plaats diep respect voor wat je weer neerzette. Diepe buiging en respect!!
  Op naar volgend jaar met misschien nog betere beurs J

  Dan Plavayoga die Bart als cadeau mocht ondergaan. Wat een liefdevolle sessie was dat, wat bijzonder, wat diepgaand in ontspanning.
  Heb met toestemming twee foto’s op mijn Facebook geplaatst. Nogmaals heel hartelijk dank!

  Dan de feedback op de workshops;

  De eerste was healing Touch. Een heel verhaal waar eigenlijk nadat de tijd om was enige duidelijkheid kwam waar over ging.

  Aandacht en beweging in lichaam en geest. Misschien doordat de dame de apparatuur niet aan de praat kreeg werd het voor ons gevoel een onsamenhangend verhaal. Erg warm in de zaal en hoe we ons best ook deden, we kregen geen idee waarover het ging. Aan einde werd een klein stukje voor gedaan, helaas zodanig dat we nog niets konden zien. Later op de vloer hebben we even staan kijken wat nu de bedoeling was en hebben daar gezien wat we tijdens verhaal niet duidelijk kregen.

  Shiatsu in zit van Rob. Geweldige warme man, mega duidelijk, tempo zodat in die korte tijd wel de hele behandeling werd gedaan.
  Heb je dit niet mee gemaakt, dan heb je misschien wel jezelf te kort gedaan.

  Als laatste de triggerpoint reset. Gebruik triggerpoint dagelijks in de praktijk en was enorm nieuwsgierig naar wat dit ging inhouden.
  Wat een volle zaal!!! Een geweldig commerciële, zeer gedreven persoon, met duidelijke drive. Geld verdienen, en o ja ook behandelen, die personen die het
  Waard zijn om zijn tijd een aandacht te mogen krijgen. Dat is de boodschap die bij ons binnen kwam.
  De behandelingen op jezelf en elkaar waren na hulp van één van de assistenten duidelijk ( waren er trouwens veel te weinig voor zoveel mensen)
  De deel behandeling op een bezoeker uit de zaal, was nagenoeg alleen te horen, begrijp dat we filmpje gaan krijgen van dat wat in de zaal niet te zien was. Kijken er naar uit! Heb de behandeling direct in mijn praktijk uitgeprobeerd en werd zeer verrassend op gereageerd: lag klaar om gepijnigd te worden en voelde niks en de triggerpoint was bijna of meteen pijnvrij. Uiteraard had meneer een boodschap en visie. Dat ik alleen “trucje” gebruik, is de kosten van de workshop meer dan waard.
  De kosten van de 3-daagse workshop die hij aanbied is ons iets te gortig.

  Tot slot een opbouwende opmerking: wanneer er foto’s genomen worden tijdens de workshops zou het erg prettig zijn of je de keus hebt om gefotografeerd te worden of niet. Nu kwam die dame binnen, zei of vroeg niets en deed haar ding. Voelde niet fijn. En uiteraard had ik dat ook direct kunnen zeggen maar dan had ik de workshops onderbroken en wellicht de sfeer verknalt. Vandaar deze mosterd na de maaltijd J

  Tot zover en nogmaals, compliment. Op naar 15 en 16 maart 2019!

  • Dankjewel voor het nemen van de tijd om jullie uitgebreide mening te geven!
   We nemen alles in de evaluatie mee.

   Je opmerking over de foto’s begrijp ik en wil ik toelichten;

   Het is onmogelijk tijdens evenementen, bezoekers persoonlijk te vragen of we foto’s nemen. Vaak is het een sfeerbeeld of impressie waarop meerdere personen te zien zijn.
   Bv de evenementenorganisatie wil graag een foto van een lezing om te laten zien hoeveel animo daarvoor was, de docent wil wel op de foto maar een aantal deelnemers willen dat niet of visa versa…wat doe je dan?

   Als men tijdens een evenement wordt gefotografeerd is dat een portret dat niet in opdracht wordt gemaakt. De hoofdregel is dan, dat fotograferen zonder toestemming mag, tenzij er een redelijk belang van de geportretteerde wordt geschonden.
   De fotograaf moet op grond van het belang van de geportretteerde aan de ene kant en het belang van de gebruiker aan de andere kant weten of hij deze kan publiceren of niet.
   Er is geen toestemming van derden nodig om de foto’s te mogen publiceren op de website, Social media, of artikelen over het evenement.
   Veel geportretteerden ervaren het portretrecht als een vetorecht, waarbij zij der persoon zijn die mag bepalen of het portret al dan niet gepubliceerd wordt. Zo werkt het echter niet.
   Belangrijk is dat de portretten die gepubliceerd worden, onschuldige portretten zijn. De persoon mag best ‘negatief’ op de foto staan, maar het moet niet aanstootgevend, erotisch, kwetsend of suggesties daarvan zijn.
   Is de geportretteerde het er niet mee eens dat er een foto genomen wordt dan moet op het moment dat de foto gemaakt wordt bezwaar worden aangetekend.

   Dankjewel voor je compliment en ik zie jullie graag in 2019 weer!

 15. Erna via de mail Ik heb de beurs in het algemeen als GEWELDIG fantastisch!! ervaren.

 16. De lezingen (workshops) waren het interessantste van de beurs, vooral de Dorn lezing, masseren bij kanker en de lymfe-lezing.

  heel mooi afgesloten met het concert…!

 17. Dank je wel voor deze prachtige dag op de beurs. Het was in elk opzicht erg geslaagd en inspirerend! Een eyeopener was de workshop Touch of Matrix. Heel bijzondere ervaring om te zien en hoe het werkt!

 18. Dorn workshop: was lezing, heel interessant; zou hem zo gaan doen als je er niet voor naar Ommen zou moeten.
  an door de lezing ook mensen adviseren over Dorn/Breus.

 19. Het was de eerste keer dat ik naar deze beurs ging met als reden de workshop over de privacywetgeving. Alhoewel ik zeker wat tips heb meegekregen had ik wat meer diepgang verwacht. Er ging tijd verloren door in het begin de onderwerpen waar vragen over waren te rubriceren en dat was jammer omdat niet alles aan bod was gekomen.
  Verder vond ik het een heel gezellige beurs waar ik volgend jaar weer naar toe ga.

 20. De beurs wordt steeds uitgebreider em professioneler. Een afsluiting met het stilteconcert van Jan Vayne was een absolute hoogtepunt! Helemaal top!

 21. vooral de “workshops (lezingen) waren heel interessant, met name de lymfedranage, en het masseren bij kanker..!

  verder ook mijn complimenten voor de catering en het concert…! speciaal

 22. Kort voor de beurs zou plaatsvinden kreeg ik van jou een bericht dat de workshop die ik zou geven niet zo goed loopt. Inderdaad. Een workshop geven voor 4 personen is kwantitatief nu niet het beste resultaat. Kwalitatief des te meer! Men vond het leuk, zinvol en er vielen opmerkingen als: ‘dit is waar ik al jaren naar heb gezocht, etc..” Voor ons des te opvallender was dat wij tijdens de beurs veel masseurs aan onze stand kregen, meer dan 20, die aangaven behoefte te hebben aan een cursus Mental Coaching, zoals wij dat geven en vertellen dat in hun opleiding tot masseur te hebben gemist. Gezien deze reacties hebben wij besloten een specifieke cursus Mental Coaching voor de doelgroep masseurs op te zetten en aan te bieden. Wellicht iets om in de toekomst via jouw beurs breder onder de aandacht te brengen? Overigens hebben wij een uitstekende beurs gehad. Veel netwerken, veel nieuwe contacten opgedaan, samenwerkingen met anderen, op de beurs ontsproten, liggen in het verschiet. Hartelijke groet, Jan Witkamp.

  • Wat fijn om te horen zulke berichten!
   Ik dacht je staat op het laatste uur van de beurs en daarom had ik hem ook open laten staan zodat je nog wat deelnemers kon werven… is dat niet gelukt, of niet aan gedacht?

   Mooi initiatief, gaan we zeker aandacht aan schenken, laat maar horen als je zo ver bent.
   Dank voor je mooie woorden en graag tot volgend jaar.

 23. Reacties via Facebook op de beurs en het concert van Jan Vayne;

  Joop Bergman Jullie zijn allemaal kanjers! Alles verliep soepel, tevreden klanten, werelds optreden van Jan Vayne en vooral heel veel gezelligheid!
  Raha Nahid Het was fantastisch, hele mooie dagen, prachtig en waardevol. Heel erg bedankt voor je inzet en energie. Top gedaan en geregeld Anouk 💓 Ik doe zeker volgend jaar ook mee.
  Saskia de Waal Was een leuke en uitgebreide beurs Anouk. Kom volgend jaar weer hoor!
  Laura Potters-van Riel Fijn zo kan ik toch nog thuis meegenieten (ivm ziekte helaas niet live kunnen meemaken🙁)
  Eric van Dijk Goede beurs @healltybodylounge
  Anita Broersen Het was prachtig!!
  Patricia Kielenstijn Zeker genoten.
  Esther van der Toorn Ik was er bij… Was super!
  Karin Huizinga Was een mooie beleving
  Danja Bakker-Raven Patricia, ogen dicht en genieten…
  Christina Blei-Amatdoelrasit Dat was een Cadeau en Èxtra Genieten na zo een Prachtige 1e Beursdag met elkaar 🙏
  Désirée Groen Fijne en goedbezochte 1e beursdag. Morgen nog een keer Lymfetherapie stand 175. En nog beperkt plaats bij de WS om 13.45 uur
  Joan Tjioe Fijne ‘sfeer’ is een extra beleving die ik prettig vind naast alle informatie. Geslaagd👍🍀
  Ed van der Stelt Fijne beurs, en heerlijke muziek !
  Yvon Langedijk Dit was zo prachtig, alles in stilte ❤️ Het was weer een mooie beurs xx
  Annelieke te Braake Mijn vriendin en ik hebben 2 erg leuke en inspirerende dagen gehad. Veel geleerd, leuke ontmoetingen en top geregeld!
  Agnes Zwake Het was voor mij een eerste keer en niet de laatste x!! (Y) 😀
  Evelien Dinkla Mooie beurs hebben we weer achter de rug, op naar volgend jaar!
  Narlies Mathilda Ik kon er helaas niet bij zijn.
  Marco Wiegers Tot volgend jaar

 24. Enske Kobes-Gerbrandy via Facebook; Nogmaals dank voor de goede organisatie! Ik heb echt genoten op de beurs en volop inspiratie opgedaan voor mijn eigen praktijk voor massage en bewustwording!!

 25. Désirée Groen via Facebook; Goeie organisatie en de speciale koffie was dit jaar ook erg lekker!!

 26. Hans van Baalen via Facebook; Bedankt ! Weer een gezellige en informatieve beurs geweest. Tot volgend jaar 💐

 27. Paula Gaasendam via Facebook; Bedankt! Was weer heel leuk. Was fijn dat de workshops nu goed te volgen waren. Goed geregeld.

 28. Hallo Massagebeurs, en Team, jullie hebben het weer goed voor elkaar gekregen, een hele klus, het was een geslaagde dag, ik heb weer veel mogen zien, nieuwe mensen mogen ontmoeten, tot een volgende keer, met warme groet, Helena, eigenaar van Mutiara Massage in Hoogvliet

 29. Ook wij vonden de beurs weer super! Enthousiaste en geïnteresseerde bezoekers! Onze stand is erg goed bezocht en we hebben fijne gesprekken gehad over onze massage opleiding en verschillende cursussen. Volgend jaar zijn we er weer bij! Bedankt voor de organisatie en goede zorgen!!

 30. SoeReiMas Bamboe Massages 19 maart 2018 at 14:52 Beantwoorden

  Voor mij waren het bijzondere mooie beursdagen en ik ben wederom Dankbaar voor Alles! De ontvangen bijdragen is bestemd voor Don Seymour, een jonge schrijver die zijn boek Kodyo Mofina in eigen beheer heeft uitgegeven en deze graag wilt gaan verfilmen in Suriname 🙏
  Mede dankzij jou heb ik ook mijn wens om te steunen hierin voor elkaar.

  We keken nog uit naar jou, na de beurs ☺️ Hier ligt voor jou een Moment van Rust en Welzijn als dank voor wat je mogelijk maakt voor een ander, ik waardeer dit enorm! Maak je Tijd voor jezelf in je bezette agenda? Ik ontvang je graag voor je SoeReiMas behandeling hier in de praktijk in Lelystad.

  Alle liefs, Christina

  • Dankjewel Christina, jij doet zoveel goeds samen met Kyra. Geweldig! Je kunt geweldig masseren want je bent wereldkampioen! En tijdens de nieuwe wereldkampioenschappen zit je in de jury. Hoe kan ik dan jouw lieve aanbod om mij een massage te geven afslaan? Ik maak er heel graag gebruik van en zullen per mail hierover contact hebben.

 31. dank jullie wel voor de fijne beurs. Jij en jouw team straalden zoveel rust en aandacht uit.
  Voor ons was het goed! Ik verwacht volgend jaar ook weer terug te komen maar laat het nog even open.

  Succes met alles wat er achteraan komt en fijn dat je Jan Vayne had uitgenodigd 😉

  Groetjes, Nancy Jacobs.

 32. Dorn Instituut Ommen 19 maart 2018 at 14:45 Beantwoorden

  Alweer een beetje bijgekomen?
  Wij vonden de beurs heel goed. Het leek net alsof de mensen meer geïnteresseerd waren dan vorige keren.
  Bij ons was het voortdurend druk, dus verwachten we veel respons.
  De lezing ging heel goed, we waren verrast dat er geen 18 maar 27 mensen waren. Wellicht dat de lezing op zaterdag ook door had kunnen gaan als er zoveel mensen aan de kassa nog een ticket kopen.
  Bedankt voor je goede zorgen en de zending van de adresgegevens uit de workshop.
  Volgend jaar zijn we er weer bij. Zelfde plek etc. Wij spreken elkaar weer!

  Groet Han en Idelette

 33. Wij van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs vonden de beurs weer zeer geslaagd! Veel bezoekers en van een hoge kwaliteit. We hebben meteen geboekt voor volgend jaar!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *