Exposant

Reacties beurs 2017

Op deze pagina reacties van bezoekers en standhouders over de beurs op 17 en 18 maart 2017.

Ik ben de 2 de dag geweest. Een mooie beurs met een fijne sfeer. Volgend jaar een weekend met collega’s Sabaaydi masseurs. Pauline Van Vlerken Smits

Veel inspiratie opgedaan, fijn, mooie workshops over massage bij kanker, er waren voor mij een paar workshops op hetzelfde tijdstip, jammer dat ik deze niet op een ander moment nog kon boeken.kom volgend jaar zeker terug Martha van Haagen

Was voor ons de 1e keer en konden helaas maar 1 dag maar volgend jaar komen we zeker 2 dagen het was super we zijn nu folders aan het doornemen Jose van Stokkum

41 Comments
 1. TERUGBLIK OP DE BEURS met foto’s en filmpjes –> KLIK HIER

 2. Ik heb op de beurs een fijne tijd gehad en wil graag volgend jaar weer deelnemen – ook als het kan met een workshop en een lezing.
  Veel dank voor je werk! Dit was echt een van de beste beurzen waaraan ik heb deelgenomen. Top!

 3. Bedankt, leuke beurs, goede sfeer, prima organisatie!

 4. Hi Anouk,

  Dank je wel voor de mail en ik ben benieuwd naar de reacties op onze workshop.

  Het was een goede beurs met Interessant publiek, en goed georganiseerd. De organisatie liep allemaal op rolletjes.
  Als ik dan iets zou willen vermelden ter verbetering, dan zou ik de hoek links achterin proberen aantrekkelijker te maken.
  Misschien door te werken met spiegels, een sap-bar, een snoepkraam, een wedstrijd waar je iets kan winnen, maar iets wat de mensen trekt om daar naar toe te willen gaan. Dan is het niet meer een afgelegen hoekje maar meer een rondgang. In ieder geval succes met de organisatie van volgend jaar.

  Voor dat jaar zou ik heel graag meewerken aan een thema als ‘Hoe behandel je chronische pijn’

  Ik heb een cursus op dit vlak gemaakt, behandel veel chronisch pijn patiënten en triggerpoints blijft natuurlijk een prachtige aanvulling hierop. Ik zou voor de aanwezigen een praktische en direct toepasbare lezing kunnen geven wat zij in hun praktijk hiermee kunnen doen! Naast mijn visie dat het tijd wordt voor verandering in de zorg en in patiënten gedrag!
  Iedere masseur krijgt vroeg of laat met pijnklachten te maken, dus zaak dat we ‘onze masseurs’ goed opgeleid en goed geïnformeerd houden.

  Met hartelijke groet en tot volgend jaar,

 5. Persoonlijk, vond ik de massagebeurs dag geweldig, het personeel, horeca, informatiepanelen voor workshops, alles was picobello geregeld!

  Er was een prachtige sfeer overal, en de 2 docenten van de 2 workshops waar ik geweest ben(vind je klant en E.V.C) waren echt top!

  Ze hebben dat met veel integriteit en nederigheid gedaan.

  Alles was duidelijk voor mij terwijl ik een beetje moeite met de Nederlandse taal.

  De ” vind je klant” docent is een fantastische vrouw die veel humor heeft en een krachtige positieve energie, echt overdraagbaar.

  De enige min punt is de ruimte tussen de standhouders, ik zou een bredere afstand installeren tussen de standen maar dat is een persoonlijke visie.
  Tot de volgende massagebeurs.

 6. Klik voor onze facebook met reacties en foto’s hier –> onze facebook

 7. Ik was er voor de 1e keer en vond het een erg fijne sfeer. Dat begon al bij de ingang/ balie. De mensen daar hielpen prettig en waren vriendelijk. De catering / koffie, ging prima en soepel. Via verschillende emails ben ik op de hoogte gehouden dat deze beurs kwam en heb er zelfs een client voor afgezegd. Ik moest dit jaar echt komen en vindt het een enthousiaste club mensen die dit organiseren en ook voor jou complimenten. Ook kwam ik een aantal behandelingen/opleidingen tegen die ik zelf gedaan heb (Bowen, Emmett en Ayurveda) Wellicht weer tot zien en ik hoop dat je hier wat aan hebt.

 8. De beurs was goed ingericht. Er was enorm veel aanbod. De Info Balie had plezierig personeel. Ik werd prettig te woord gestaan en geholpen wanneer nodig. De hapjes en drankjes zagen er werkelijk verzorgd uit. Ik had mijn eigen boterhammen mee, omdat ik vegetarisch ben. Maar anders zou ik zeker een wrap genomen hebben! Ik zag geen vegetarisch gevulde wraps…… (Geen vis, geen vlees, geen ei).
  Heel hartelijk dank voor deze enerverende beurs! Ik ga volgend jaar vast weer!!!!!

 9. Beurs was groter dan vorig jaar, verrassend. Er was veel te bekijken, ontdekken en ervaren. We hadden tijd tekort! Ook leuk nieuw aanbod, naast de vaste mensen/stands. Horeca was ook verbeterd tov vorig jaar. Ook gedurende de middag nog meer keuze aan eten (voor de latere workshopgangers).
  De beurs vond ik echt super! Via Facebook had ik al een reactie gedaan.

 10. Ik vond het een hele leuke en informatieve beurs. Veel verschillende vakgebieden, scholen en opleidingen.
  Ik ga zeker volgend jaar weer. Ik zou het leuk vinden wat meer massageproducten te kunnen kopen, alhoewel het aanbod ook nu wel goed was. Maar wat meer keuze in kussens, banken, hulpmiddelen ed.

  Ik vind de aanwezigheid van de zelfhulpmiddelen (elektrische shiatsu apparaten, matten met bewegende ballen erin ed) niet echt leuk. Wij zijn masseurs en werken met mensen, als er dan een automatische massagemat of nekkussen ed wordt aangeboden, vind ik dat vreemd. Meer iets voor de huishoudbeurs.
  Verder een hele leuke en leerzame dag gehad.

 11. Ik heb aan drie workshops deel genomen
  De informatie die is gegeven was voor mij informatief en waardevol.
  Zijn goede aanvullingen voor in mijn werk als complementair massage therapeute.
  Voor mij om mijzelf verder te scholen in omgang net kanker.

 12. De beurs zelf vond ik professioneel aangepakt, wel mag er meer informatie komen voor masseurs betreft sport massage. Meer gericht voor mensen die al een eigen praktijk hebben. Mijn gevoel gaf dat dit meer een beurs was voor mensen die opzoek zijn naar de juiste massage voor hen of die startend zijn met willen leren masseren.

 13. De beurs was boven mijn verwachting. Ik dacht dat het vrij kleinschalig zou zijn maar ik heb er van 10-16 uur bijna rondgelopen en er was genoeg informatie en weer leuke ideeën opgedaan en twee behandelingen zelf ondergaan. Uiteraard loop ik zelf met name langs de stands die mij interesseren. De andere stands heb ik niet allemaal bezocht.

 14. Ik heb genoten van de beursdag op 18 maart. Waar ik echter achter kwam is dat ik veel te veel workshops had gepland waardoor ik heel weinig tijd had om de beurs zelf te bezoeken….
  Ik hoop dat je wat kunt met mijn feedback. Het volgend jaar ben ik er weer graag bij, maar dan plan ik minder workshops voor mezelf in om te volgen zodat ik wat rustiger over de beurs kan wandelen en rondkijken…..

 15. Het bezoek aan de Massagebeurs voor ons voor de eerste keer, was zeer geslaagd. De sfeer was goed, knus ingedeeld, veel informatie ontvangen en massages mogen voelen. De workshops waren ook interessant. Oriënterend voor ons voor opleiding/omscholing voor de toekomst.
  Wij waren enthousiast. En komen volgend jaar weer.
  De extra kennis voor complementaire zorg en aromatherapie en kanker is goed ervaren.

 16. Hoewel ik de beurs niet beroepsmatig heb bezocht, vond ik het zeer interessant om kennis te nemen van nieuwe ontwikkelingen op het alternatieve vlak. Eigenlijk denk ik dat de organisatie daarom haar publiciteit ook moet richten op mensen die meer willen weten van zaken die op de beurs worden gepresenteerd. Als een vriend, die er wel beroepsmatig was, mij niet uitgenodigd had om mee te gaan en me gewezen. Had op de lezing, had ik niet van het bestaan van de beurs geweten.
  Verder was de koffie goed en de broodjes lekker.

 17. Nou was zeer enthousiast over de beurs. Was niet te groot, maar ook niet te klein. Er was een aangename sfeer. Wat ik wel miste was de verkoop van massagetafels.
  Heb wel een stoel gescoord voor nek en schouder massage. Maar had iets meer verkoop verwacht w.b. tafels electrische als mobiele tafels etc.
  Wat betreft mijn workshop, ik was zeer tevreden. De spreker vertelde boeiend, vertelde met veel passie, met humor. En zeer informatief.
  Kom volgend jaar zeker terug.

 18. Ik ben voor het eerst naar de beurs geweest, ik vond dit geweldig om mee te mogen maken.
  De beurs was goed georganiseerd.
  Al de workshops waar ik aan heb deelgenomen vond ik leerrijk en interessant.
  Ik hoop zo een bijdrage te hebben geleverd.

 19. Ik was voor het eerst naar de beurs en kom volgend jaar terug , maar dan 2 dagen , voor mij was 1 dag tekort om alles goed te kunnen bekijken en te ervaren.
  De workshop van Jikkie was top wat een inspirerend mens is dat.
  Ook de middag workshop cranio sacraal heb ik als heel goed ervaren, denk er nu zelf over na om de opleiding te gaan doen.
  Natuurlijk even bij mijn eigen leveranciers PINO en FIT wezen buurten( zelf even behandeld bij FIT i.v.m. over belaste arm).
  Ik vond het plein van de shiatsu juist leuk in het midden en dan rondom de rest, maar heb ook andere geluiden vernomen.
  Over de stands , daar heb ik niks gemist
  De Expo zelf prima bereikbaar, te weinig garderobe om 10.40 alles al vol op zaterdag en te weinig/ geen afval bakken bakjes in de zalen, wel paaseitjes ed uitdelen , maar geen afval kwijt kunnen( heb ik ook al gemeld bij vertrek).
  Te weinig koffie en thee capaciteit op de spits uren van koffie . thee en lunch tijd, waardoor lange rijen, wel uitstekende broodjes en wraps
  Kortom tot volgend jaar.

 20. Het was een informatieve beurs met een goede organisatie. Dank daarvoor.
  Misschien een idee om de volgende keer de verschillende deelgebieden van massage te clusteren zodat je makkelijk je weg kunt vinden naar een onderwerp van je interesse.
  Verder was het ook behoorlijk commercieel met hoge prijzen voor de catering/lunch.
  Mensen van de stands waren niet allen even deskundig. Zo beweerde een dame stellig dat de voetreflexologie oorspronkelijk uit de USA komt terwijl China en India meer logisch is.
  Al met al een positieve ervaring.
  Hartelijke groet,

  • Beurs zelf goed georganiseerd. Goede locatie, mooi gebouw. Zeer uiteenlopende stands waarbij veel hands-on werd gewerkt. Hierdoor een aantal therapieën goed zelf kunnen ervaren.
   Al met al een leerzame en leuke beurs geweest.

 21. De beurs op zich was ook heel leuk! Alleen jammer dat sommige bedrijven hun beloofde korting achteraf toch niet nakomen (bijv. Pino) Dit weerhoud mij de volgende keer daar nog naar de stand te gaan kijken, terwijl ze mooie producten hebben!
  Hopend u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

 22. Ik vond het een geweldig interessante beurs. Ik keek m’n ogen uit. Ik was er namelijk nog nooit eerder geweest

 23. Aangezien deze workshop/lezing gratis was, kan je eigenlijk niet meer verwachten dan dat er reclame voor hun opleidingsinstituut werd gemaakt.
  Ik was wel met het idee naar Nederland gekomen, van een echte workshop, waarop ons werd geleerd (weliswaar in het kort), om scoliose te verhelpen via de Dorn methode.
  En dat was helemaal niet het geval … spijtig.
  Dit was trouwens de tendens en de opzet van de hele beurs vond ik. Te weinig workshop gehalte.

 24. Personeel en horeca waren okay.
  Beurs was kleiner dan ik verwacht had. (Reclame over DE vakbeurs voor massagetherapeuten)
  Maar alvast een goeie aanzet ! Hier in Belgie is er quasi geen beurs waarop kennis kan worden gedeeld in de massagewereld.

 25. Ik vond de beurs super leuk en interessant. Leuk dat je ook workshop kon volgen. De 2 in zaal 5 boven waren goed. Lekker rustig. De andere beneden met zwarte doeken ertussen minder fijn. Je kon je eigen spreker slecht verstaan omdat de buurman te hard praatte. Dus dat is een tip om mee nemen.Â
  Verder voor allen een tip. Ze kwamen in tijdnood 50 min was te kort. Daardoor geen testen gezien en geen tijd meer voor vragen te stellen.
  Catering was goed. Kon iets meer personeel bij en glutenvrij of suikervrij zou ook een goede aanvulling zijn.

  Tot volgende keer.

 26. De beurs verder vond ik fantastisch. Er werden veel relevante producten en trainingen aangeboden. De sfeer was erg goed en warm. Dikke pluim voor jou en je team want dat is een enorme organisatie.
  Ik kom graag volgend jaar weer.

 27. Voor de eerste keer in lange tijd, had ik te weinig tijd op de beurs!
  Heb enorm genoten van het aanbod en zeker van de beide workshops die ik gevolgd heb:
  Cranio en Emotie eten
  Beide workshops waren informatief en zeker de moeite waard.
  Emotie eten was een echte eye opener en ik vertrouw erop dit goed in mijn praktijk toe te kunnen passen.
  De horecavoorziening was ook uitstekend.
  Zelf heb ik een praktijk voor Touch for Health en massage en dit is een onderdeel wat ik nog niet gezien heb op de beurs.
  Heel veel succes met de evaluaties en bedankt voor de organisatie van deze beurs

  Hartelijke groet,

 28. Wat de beurs betreft heb ik niet veel aan gehad voor in mijn praktijk. Veel geurtjes en spulletjes waar ik niet mee werk, maar ik kan mij voorstellen dat het voor veel mensen zeer nuttig was. Ruim opgezet, duidelijk aangegeven waar de workshops bevonden etc. En het personeel was zeer gastvrij en erg aardig. Van de horeca heb ik geen gebruik gemaakt dus daar heb ik geen mening over.
  Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.
  Met vriendelijke groet,

 29. Zo wie zo is er een tendens dat er meer gepraat wordt en geen praktijk gedeeltes zijn. En dit is een groot verschil met een paar jaar terug.De eerste paar jaar vond ik veel beter en nu heb ik ook zoiets van daarvoor hoef ik geen tijd meer uit te trekken want ik leer er toch niets van.Er is meer praktijk op de beursvloer zelf met de demonstraties dan in de workshops die nu aangeboden waren.Dit vond ik vorig jaar ook al een beetje maar die jaar helemaal.
  De beurs was gevarieerd en een goede sfeer.Net als andere jaren was het eten wat je kunt kopen veel te weinig en duur.Als je een lezing of zo hebt en er niet om half 12 a 12 uur in de rij staat is er weinig keus en daarbij is de keus zo wie zo al beperkt.Of het eten is al op.
  De mensen van de beurs waren behulpvaardig en aardig. Succes met de volgende beurs

 30. Het was voor mij de eerste keer en tevens de laatste keer dat ik de beurs bezoek.
  Voor mij is een beurs als deze totaal niet aansluitend.
  Mijn werkwijze is zo anders in de basis. Ik werk als ondersteunend/ begeleidend therapeut.
  Het merendeel van de therapeuten/ masseurs die ik aan het werk heb gezien en/of gehoord, zijn echt als hulpverlener bezig. De cliënt wordt dan in mijn ogen erg afhankelijk gemaakt.
  Het geeft niet, want ik heb hierdoor extra goed ervaren, dat ik erg blij ben met de tools waarover ik beschik.

 31. Verzorgde beurs, was er op za maar niet heel veel nieuwe dingen, de geuren workshop was interessant wn informatief

 32. Hopelijk ben je een beetje bij gekomen van de beurs en kijk je er met een tevreden blik op terug…

  Wij hebben in ieder geval een goede beurs gehad, zoals ik je tijdens ons korte ontmoeten gisteren al liet weten. En van Hans heb je mondeling al begrepen, dat we er volgend jaar graag weer bij willen zijn!

 33. Wij hebben mooie beursdagen achter de rug.
  Bijzondere ontmoetingen en ervaringen.
  Heerlijk om met een team Rebalancers de energie samen neer te zetten.

  Wij hopen dat jij ook genoten hebt van de organisatie en de reacties.
  Hartelijk dank voor jouw organisatie en altijd weer snelle reacties wanneer we vragen hebben.

  Workshop: een prachtige opkomst met 19 deelnemers op vrijdag om 11.35u.

  Rebalancing groet, Hanneke Biegstraaten – Secretariaat

 34. Met groot genoegen kijk ik terug op de mooie vakbeursdagen, waar jij en Mark, cameraman Marnix, de Olijven, John Koezen van DNUA en vele participanten op allen eigen wijze een geweldig bijdrage aan gegeven hebben. Olijfzuster Lydie heeft me zelfs spontaan geholpen met het afruimen v/e kraam en transfer naar mijn auto, allerlei hulp uit onverwachte hoeken. Het waren gezegende dagen voor me en ik wens enorm voor jou & jullie ook, en jullie nu met ’n grote glimlach terugkijken op afgelopen week.

  Juist jou en ieder die het mogelijk gemaakt hebben dat mijn boeken deel uit konden maken van deze dagen, wil ik graag hartelijk danken! Weet dat er nieuwe ontwikkelingen geboren zijn in Hoevelaken. Waaronder een artikel voor DeNatuurUwArts en werkoverleg met Monique Hopmans v/h Instituut Massage bij Kanker, en ik probeer de zachte cupping van Rochelle (Bellabaci) mijn ‘wijk’ in te krijgen als zuster. Allemaal door jouw en jullie hulp, grace!

  Veel terugkijkgenoegen gewenst, Anouk,

 35. Ik vond de beurs dit keer erg rommelig.
  Teveel massages/behandelingen die uitgevoerd werden. Weinig tafels/stoelen om rustig even te eten/drinken. Vlak naast het restaurant lagen mensen op matjes die behandeld werden. Teveel massages/behandelingen die werden uitgevoerd, deze nemen natuurlijk veel ruimte in. In mijn optiek was de balans een beetje zoek.

 36. Beurs was klein van opzet, restauratieve verzorging was zeer matig tot slecht. Zeker volgend jaar niet weer van de partij.

 37. Het was ook voor ons weer een zeer geslaagde beurs. 2018 zijn we zeker weer van de partij!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *