Exposant

Rajaveda Healthy Food (marketplein)

Kortingscode entreekaart

raja

Beursaanbieding

Ayurvedakaas koe. Beursprijs: 3 euro per 100 gram. Ayurvedakaas geit: Beursprijs 3.45 euro per 100 gram

Ayurvedakaas en Ayurvedaboter. Beide producten zijn ontwikkeld uit principes van Ayurveda

Gezond en bewust eten is de trend.

Qua eten gaan we steeds meer terug naar waar het eten ooit voor bedoeld was: Lekker eten van eerlijke producten, lekker en gezond voor lichaam en geest. De trend van de afgelopen 10 jaar waar iedereen op zoek was naar snel en goedkoop eten is gelukkig omgeslagen. De oorzaak van deze omslag? Dat is onze gezondheid.

Nederland is een kaasland dat weten we, in vrijwel ieder huishouden ligt een stuk kaas in de koelkast. De vele varianten in kaas al dan niet gecombineerd met kruiden maken het een geliefd product voor ontbijt, lunch, diner en voor bij de borrel.

Maar we weten ook dat kaas vaak niet ‘gezond’ is simpelweg omdat de meeste kaassoorten veel verzadigde vetten en zout bevatten. Zelfs 30+ kaas is nog steeds 16 procent vet. Dat valt vooral op als je kaas gaat verwarmen. Je zou dan bijna denken dat gesmolten kaas vetter is, maar niets is minder waar: gesmolten kaas is net zo vet als niet-gesmolten kaas, het valt alleen meer op.

Verkeerde vetten en zout hebben vaak een negatief effect op ons lichaam. Maar ja…kaas is zó lekker zeggen we dan! En daarom hebben wij een gezonde kaas ontwikkeld.

lees meer