Exposant

za 16 – 10.30-11.20 – Polariteitmassage: verbindingen leggen

Eventbrite - Za 16-03-2019 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

CV docent:

Jannie Klaren is sinds 2001 actief in haar praktijk voor therapeutische massages en lichaamswerk Centrum Chai. Door de cursist te laten denken en te spelen met de materie van de lesstof weet Jannie in haar lessen een gezonde balans te creëren tussen kennis en uitdaging. Sinds 2015 geeft zij les bij CBKO.

Workshopuitleg:

Polariteitsmassage is gebaseerd op de theorie dat er in het lichaam een energiestroom bestaat waar het lichaam gebruik van maakt om zichzelf te genezen. Soms wordt deze stroom van energie verstoord of raakt geblokkeerd. Als de energiematrix zichzelf kan herstellen, is er niets aan de hand. Indien het zelfgenezend vermogen van het lichaam niet aan de slag kan gaan, dan kunnen er chronische klachten optreden. Een polariteitsmassage kan blokkades opheffen en de energiestroom weer in evenwicht brengen. Er ontstaat balans tussen lichaam en geest.
Tijdens deze lezing geef ik informatie over de theorie van de polariteit en de elementen die daaraan verbonden zijn d.m.v. een PowerPoint. Tijdens de demo licht ik een paar specifieke handelingen toe.

Tijdsindeling:
5 min. voorstellen en doelstelling
20 min inhoudelijk
15 min. demo
5 min. vragen en afronden

Algemene Informatie:
Opleider: Centrum Biru Kai Opleidingen
Docent: Jannie Klaren
Stand: 75
Welke onderwijsvorm: Theoretisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site 15,- aan de kassa. Boek je een cursus dan krijg je deze kosten terug.
Maximaal aantal deelnemers: 30

Als docent of opleiding ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging: Opleiding: SNRO. Therapeut: VNT