Exposant

Permsal experience center (stand 161)

Entreekaart kortingscode

permsal

Beursaanbieding

Workshop magnesium in de stand zelf, d.m.v. voetenbad en nek, schouder massage. De mensen kunnen direct ervaren wat magnesium voor ze doet.

Magnesium, mineraal via de huid opname.

Opleiding voor professionals

We heten professionals en (toekomstige) partners van harte welkom in het Permsal magnesium experience center.

Tijdens een unieke trainingsdag leer je samen met je collega’s alles over magnesium, geniet je van een heerlijke magnesiumrijke maaltijd en krijg je verschillende behandelmethodes met magnesium. Blijf bijvoorbeeld gewichtloos drijven in magnesium water in onze floatcabine, relax in de infraroodcabine met magnesium vernevelaar, ervaar de ontspannende werking van magnesium in combinatie met een andullatie bank en ontgift je lichaam tijdens de voetenbad opgieting.

Iedere training is anders, want iedere groep is anders. De training wordt specifiek afgestemd op de groep en toegepast op verschillende werkvelden zoals pedicure, schoonheidsspecialist, wellness, topsporters, sportscholen of fysio-therapeuten. 

Aan het einde van de dag ben je niet alleen op de hoogte over alles wat magnesium te bieden heeft, maar zit je ook vol nieuwe inspiratie, kennis en technieken die je kunt toepassen in jouw praktijk. 

Lees meer