Exposant

vr 15 – 10.30-11.20 – Over borstgezondheid & de opleiding tot VLOW®-borstweefseltherapeut

Eventbrite - Vr 15-3-2019 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

CV docent:

Hanneke Sprenger (1960) is oprichtster van LifeStream en docent van deze 5-daagse opleiding / bijscholing tot VLOW®-borstweefselbehandelaar.
Van oorsprong is zij natuurgeneeskundige therapeute, afgestudeerd aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal (1985).
Sinds 2012 geeft Hanneke als eerste VLOW®-behandelaar in Nederland VLOW®-borstweefselbehandelingen en sinds 2015 is daar de 5- daagse geaccrediteerde opleiding van LifeStream uit voort gekomen. De opleiding wordt meerdere keren per jaar georganiseerd in Nederland en in het buitenland. Zie www.lifestream.earth
Sinds 1985 is zij werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut. Hanneke was eerder 12 jaar docent bij de Jaaropleiding Voetreflexmassage van O’lijf, was oprichtster van Santé gezonde vakanties en later Precare stoelmassage voor bedrijven.
Hanneke is VLOW®-borstweefselbehandelaar, lifecoach en EMDR-therapeute, een gedreven en gepassioneerd therapeut/coach en een veelzijdig en krachtig organisator.
Haar motto is: ‘Doe wat goed is voor jou, wacht niet af en neem zelf het initiatief’.

Workshopuitleg onderwerpen:

Een vrouw verzorgt zichzelf vaak goed van top tot teen (kapper, schoonheidsspecialiste, pedicure) en toch slaat ze vaak een belangrijk deel van hun lichaam over: haar borsten.
Over de borsten wordt over het algemeen weinig gesproken, behalve als het in verband staat met ziekte of operaties. LifeStream brengt daar verandering in. Wij willen het hebben over borstbewustzijn en manieren waarop vrouwen zelf iets kunnen doen aan de gezondheid en conditie van hun borsten. Zodat vrouwen weer trots kunnen zijn op hun borsten!
Hiermee introduceert LifeStream een nieuw begrip in Nederland: VLOW®-borstweefselbehandelingen.
Wil je ook opgeleid worden tot VLOW®-borstweefselbehandelaar?, kom dan naar deze lezing, We vertellen je er graag meer over, beantwoorden vragen en geven ook een demonstratie van een VLOW®-borstweefselbehandeling voor belangstellenden.
LifeStream leidt vrouwen op die borstgezondheid willen gaan uitdragen, en de VLOW®-borstweefselbehandelingen in hun eigen praktijk willen gaan uitoefenen, zodat de wereld er een stuk mooier uit gaat zien en vrouwen zich gezien en gehoord mogen voelen. Kom je ook?, schrijf je dan snel in want vol is vol.

Tijdindeling:
0-15 minuten: Introductie over de VLOW®-borstweefselbehandelingen, het hoe en waarom.
15-25 minuten: Vragen naar eigen ervaringen met borstklachten.
25-40 minuten: Demonstratie van een borstweefselbehandeling met een van de deelnemers.
40-50 minuten: Beantwoorden van vragen, afronding.

Algemene Informatie:
Opleider: lifestreamopleidingen.nl
Docent: Hanneke Sprenger
Stand: 99
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 30

Als docent of opleiding ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging: KTNO / CRKBO