Exposant

Optidee (stand 203)

Entreekaart kortingscode

opti

Aanraken, voelen, enthousiast

Een aanraking zegt meer dan duizend woorden: deze unieke, heerlijk zachte Optivezel® geeft u direct een weldadig gevoel. Deze vezel bezorgt u optimale ontspanning en genot. Met onze producten verandert u uw huis in een handomdraai in uw eigen wellness-oase of spa gevoel die u alle stress doet vergeten.
Probeer onze Optidee-producten gewoon eens zelf uit. Wij zijn er zeker van dat u de voordelen onmiddellijk zult voelen en enthousiast zult raken!
Het Optipluche massagelaken heeft een hoge vochtopname, ideaal voor mensen met allergieën en huidproblemen. Informeer naar de mogelijkheden om te ondernemen met Optidee.Exclusieve VezelDe Optivezel® is speciaal door en voor Optidee® ontwikkeld en voldoet aan de modernste eisen en aan de hoogste kwaliteitscriteria. Het resultaat is een product wat u een heerlijk comfort biedt.
Als textielbedrijf is Optidee® sinds 1999 gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve producten voor gebruik op basis van hoogwaardige materialen. Ons handelsmerk? Visie en knowhow!Maak kennis met de nieuwste generatie Optivezel-producten! Lees meer