Exposant

OldPain2Go (stand 65)

entreekaart kortingskaart

2go

Opleiding ​​OldPain2Go® Certified Practitioner in Nederland

De opleiding is beschikbaar voor diegenen met een bewezen staat van dienst op het gebied van mentale / fysieke gezondheidszorg en welzijn of in coaching. Dit zijn o.a.: pijnspecialisten, artsen, verplegers, (psycho)therapeuten, natuurgeneeskundigen, fysiotherapeuten, psychologen, voedingsdeskundigen, verloskundigen, coaches en andere zorgverleners. De opleiding is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

U wordt opgeleid in de stand-alone OldPain2Go®-methodiek, leert hoe u oude pijn, ontstekingen en spanning kunt verwijderen, leert het concept van Brain Bargaining™, leert hoe u cliënten met fibromyalgie, ME en CVS kunt helpen, hoe beklemde zenuwen los te maken, hoe langdurige rugpijn te verwijderen met behulp van AutoSomatics™ en de principes van allergie vermindering / verwijdering. Het is een flexibele methodiek die gemakkelijk kan worden gecombineerd met alle coaching- of therapie vaardigheden die u al gebruikt.
Deze methodiek kan de manier waarop u met cliënten werkt radicaal veranderen; het produceert snelle, veilige, effectieve en duurzame resultaten. Cliënten die geen successen behaald hebben met andere behandelingen (of met pijnstillers) maken vaak zeer snel en volledig pijnvrije transities naar een beter leven en zijn meestal verbluft en zeer dankbaar.
Dit maakt het werk voor u als practitioner zeer dankbaar werk.

De opleiding is een volle dag plus een 1 op 1 begeleiding met uw (eerste) cliënt en 24/7 full time support online. U kunt direct aan de slag met eenvoudige oude pijn verwijdering zodat u noodzakelijke ervaring opbouwt voor de meer complexere aandoeningen en emotionele pijnverwijdering.
Eenvoudige pijn verwijdering voor OldPain2Go® Practitioners zijn: artritis, pijn van oud letsel en rug problemen.

Monique Vrolijken is de eerst geautoriseerde trainer buiten het VK en de VS. Lees meer