Exposant

MetaMorfoseMassage (stand 163)

Kortingscode entreekaart

bodhi

Beursaanbieding

Metamorfosemassage bestaat uit een zachte aanraking op de wervelkolomreflexzone van voeten, handen en hoofd. AANBIEDING: 20 min. op de voeten voor € 10,-. Zelfs als alleen de voeten gedaan zijn, voel je je weer helemaal vol energie. Kom het ervaren!

Maak kennis met de MetaMorfoseMassage (MMM) van Stichting Bodhisattva

De MetaMorfoseMassage is een unieke methode die leidt tot diepe ontspanning. De massage is ontstaan vanuit de voetreflexologie en zorgt ervoor dat je lichaam vitaler wordt en het hoofd en hart tot rust komen zodat je minder stress ervaart.

Helaas is er tijdens de beurs geen mogelijkheid om een volledige behandeling te geven, maar de massage alleen op de voeten geeft al een weldadige rust en ontspanning.
Al heel wat jaren geeft het team succesvolle workshops en cursussen, waarvoor u zich kunt opgeven, zodat u deze zachte en helende massage ook zelf kunt geven. De gehele behandeling, waarvoor u ook een afspraak kunt maken, bestaat uit zacht cirkelende bewegingen op de voeten, de handen en het hoofd, waardoor het willen, voelen en denken weer helemaal in balans komen.
Deze beurs is dé gelegenheid om kennis te maken met deze diepwerkende massage.

Alle netto opbrengsten komen ten goede aan kinderen in nood in boeddhistisch georiënteerde landen. Voor meer informatie: www.stichtingbodhisattva.nl