Exposant

Massage Centrum Apeldoorn (Marketplein)

Entreekaart kortingscode

mca

5-Daagse Energetische Helende Massage Cursus

Het is mijn zielsmissie om vrouwen te mogen begeleiden in het opzetten van een eigen succesvolle massagepraktijk of bewustwordingspraktijk. Ik weet uit ervaring hoe fijn het voelt om het werk te mogen doen waarvan je diep van binnen voelt dat het je roeping is. Dat gevoel gun ik andere vrouwen ook toe.

Mijn aanpak is heel persoonlijk, ik verdiep me oprecht in wie jij bent en waar jouw kwaliteiten liggen. Ik ben een coach die er voor je is, niet alleen tijdens het coachingstraject of de 5 daagse cursus maar ook daarna. Ik kan je vanuit mijn eigen ervaring leren hoe je van je praktijk een afspiegeling kunt maken van wie jij zelf bent. Hierdoor trek je ook die klanten aan die bij jou horen.

Daar gaat het om! Dat jij gaat leven en ondernemen vanuit jouw persoonlijke zielsmissie. Je leest hieronder twee manieren waarop je daaraan met mij kunt gaan werken. Lees meer