Exposant

Loving Relationships Training/rebirthing (marketplein)

Beursentree kortingscode

love

Vroeger rebirthing geheten nu ademwerker

Ik,  Monique van den Toorn heb vele workshops en spirituele quests gevolgd bij de grondleggers van Liberation Breathing: Sondra Ray en Markus Ray en de trainersopleiding bij Leonard Orr.
In Nederland heb ik de ademwerkopleiding gevolgd bij Robert Tetteroo.
Voorheen heb ik therapeutische opleidingen gevolgd op het gebied van hypnotherapie, bewegingstherapie, synergene massage, etc. en daarmee gewerkt alsook cursussen positief denken gegeven van Louise Hay.
In de jaren 90 heb ik 10 jaar een praktijk gevoerd aan huis.
Nu wil ik alleen het ademwerk nog doen dat via een verbonden ademhalingsmethode mensen in zichzelf brengt en de opgeslagen blokkades naar boven haalt en verwerkt. Een belangrijk onderdeel is het achterhalen van de negatieve zelf-saboterende gedachten waarvan we ons niet bewust zijn en deze om te buigen naar bevestigende gedachten, affirmaties.
Ik draag graag het ademwerk in Nederland uit.Via de adem besla je niet alleen het fysieke maar ook het psychische en spirituele deel van de mens.
Sondra Ray is een internationaal bekende spirituele lerares die reeds vele jaren over de hele wereld reist om workshops te geven en mensen verder te helpen in hun ontwikkeling. Sondra heeft boeken geschreven. Zij heeft mij gevraagd de workshop Loving Relationships Training te promoten.

Zij is reeds eerder in Nederland geweest en heeft The God training gegeven en het Money Seminar.
In de Loving Relationship Training zullen Sondra en Markus met mensen aan de slag gaan via uitleg, oefeningen en ademwerk om positieve, conflictvrije en spirituele relaties te creëren.
Alles wat daarvoor in de weg zit zal behandeld worden en gaat dus over je hele leven.
Voor meer informatie zie www. sondraray.com en monicatoorn@gmail.com.