Exposant

Inge Cox Kleur-Licht oliën (stand 167)

Kortingscode entreekaart

bao

Beursaanbieding

10% korting op het volledige gamma Inge Cox Kleur-Licht oliën

Workshop ‘de Essentie van Kleur-Licht integratie’

Inge Cox Kleur-Licht oliën© Kleur-Licht integratie: voor een extra holistisch massage effect. Waar passie en professionaliteit elkaar ontmoeten worden dromen gerealiseerd.

Inge, sinds begin jaren 90 werkzaam als natuurgeneeskundige, heeft door haar specialisatie in integraal energetische geneeskunde, acupunctuur in combinatie met lichttherapie, en talloze massagevormen een eigen biologische massage oliënlijn met integratie van kleurvibraties ontwikkeld.

Wat zijn Kleur-Licht oliën?

Het gamma bestaat uit een kleur-reeks en een kuur-reeks waarbij iedere olie is een samenstelling van biologische sesamolie en een synergie van etherische olie, bewerkt met een hoog technologische methode om de informatie van kleur in de olie te brengen. Licht is de drager van kleur en wordt in combinatie met olie in ons energiesysteem opgenomen. De verschillende kleurfrequenties, met elk hun specifieke betekenis, oefenen een invloed uit op onze stemmingen, gedrag en vitale lichaamsfuncties. Aanbrengen op acupunctuurpunten, reflexzones, segmenten en of lichaamszones…………….. Door het masseren van acupunctuurpunten en zones geven we een impuls om het kleur tekort aan te vullen en de energie balans te herstellen. Diepere behoeften en innerlijke kwaliteiten worden hierdoor aangesproken. Een meerwaarde om een massage naar een hoger level te tillen.

Wetenschappelijke onderbouwing: Het onderzoek van Gautier Van Havelange, ingenieur in de materiaalkunde en geobioloog, verschaft een wetenschappelijk onderbouwing. Hij heeft kunnen aantonen dat er een overdracht is van de (kleur) informatie in de olie naar de persoon en dat dit ook wordt geïntegreerd in het lichaam. Biologische certificering: Alle Inge Cox Kleur-Licht massage-oliën zijn gemaakt van 100% natuurzuivere grondstoffen en dragen het Ecogarantie label. (Belgisch bio label voor cosmetische producten) Lees meer