Exposant

vr 15 – 12.40-13.30 – Kies jij er nog voor je aan te sluiten bij een beroepsorganisatie nu zorgverzekeringen wegvallen?

Eventbrite - Vr 15-3-2019 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

CV docent:
An-Akh Zaldoc is therapeut sinds 2000 opleider sinds 2002 en werkt als ambassadeur voor de BATC sinds 2012. Hij is tevens bestuurslid van de CamCoop Voordien was hij vakbondsbestuurder bij de FNV. Zijn bevlogenheid neemt hij nu mee in zijn werk voor de BATC en de camcoop. Hij stelt het tot doel dat er meer mensen aangesloten zijn bij een BO zodat het veld als geheel meer en meer professioneel naar buiten kan treden zodat we steeds bereikbaarder zijn voor meer mensen.

Workshopuitleg onderwerpen:
Zorgverzekeraars vergoeden steeds minder zorg en steeds minder beroepsorganisaties en dus ook steeds minder therapeuten.
Waarom zou je je dan nog aansluiten bij een beroepsorganisatie??
Laat ik de vraag anders stellen, ben je alleen lid van een beroepsorganisatie omdat je consulten vergoed worden? Hou dan maar op met lid zijn, met het therapeut zijn van een professionele praktijk….

Er zijn meer dan 40.000 therapeuten in het veld en te samen bedrijven ze 721 verschillende disciplines. Een deel van deze therapeuten is aangesloten bij een van de 245 beroepsorganisaties. Zij zien hier wel het nut en de noodzaak van in.
Niet voor de vergoeding van de verzekeraars, vergeet die, dat is niet de toekomst, maar sluit je aan voor je cliënt/patiënt en voor jezelf. Jij wilt toch ook de juiste vakinhoudelijke ondersteuning om je praktijk goed te runnen? Je wilt toch dat jouw cliënt ziet en weet dat jij professioneel werkt, volgens de wettelijke vereisten, de marktstandaarden. Jouw cliënt mag toch gegarandeerd zijn dat jij de best mogelijke en effectieve zorg verleend!

Als jij aangesloten bent bij een multidisciplinaire Beroepsorganisatie, welke kiest voor samenwerking en daar de noodzaak van inzien dan onderscheid je van zoveel anderen.
Kies voor een stap vooruit in plaats van alleen maar te reageren op de verzekeraars. Wil je weten wat een BO meer voor jou kan doen? Kom naar de lezing van de BATC en krijg meer inzicht niet omdat het van iemand anders moet maar omdat jij het zelf wilt!

Tijdsindeling:
5 min voorstellen
40 minuten interactief vertellen en reageren op vragen zaal
5 minuten laatste vragen en afsluiting

Algemene Informatie:
Opleider: batc.nl
Docent: an-akh zaldoc
Stand: 111
Welke onderwijsvorm: Theoretisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 30

Als docent of opleiding ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging: KTNO/CRKBO