Exposant

vr 15 – 09.25-10.15 – Invloed op Kanker – Gezond Denken en Doen + gratis gesigneerd boek t.w.v. €35,-

Eventbrite - Vr 15-3-2019 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

CV docent:
Rob A.A. van Overbruggen PhD gebruikt zijn expertise in neurolinguïstiek en hypnotherapie om zijn studenten en zijn cliënten en hun dierbaren te helpen het kankerproces te beïnvloeden door gezond te denken en te doen. Na 12 jaar diepgaand onderzoek naar de psychologische invloeden op het kankerproces voltooide hij zijn boek “Invloed op Kanker – Gezond denken en doen”

Workshopuitleg onderwerpen:

Kanker is een vreselijke ziekte. Wanneer we hiermee geconfronteerd worden is het vaak afwachten wat er gaat gebeuren. Echter dit hoeft niet passief te gebeuren. Je kunt invloed uitoefenen op het ziekteproces. Door gezond te denken en te doen kun je de kwaliteit van leven verhogen, en het immuun systeem stimuleren.

Rob van Overbruggen Ph.D, heeft jaren onderzoek gedaan hoe emoties, overtuigingen en gedragingen invloed hebben op het proces bij kanker. Hierover heeft hij ook het boek geschreven “Invloed op kanker – gezond denken en doen”

De vertaling van de bestseller Healing Psyche. Ja, gezond Denken en Doen heeft invloed op kanker, de bewijzen liegen er niet om, en die kun je ook allemaal teruglezen.

Eerlijk gezegd: dit boek zou je leven kunnen redden ‘Invloed op kanker is een schat aan nauwgezet onderzoek naar de lichaam-geestconnectie bij kanker – allemaal gepresenteerd op een praktische manier die zowel toegankelijk is voor artsen als voor hun patiënten en met gemak toe te passen is. Jij krijgt als een van de eerste dit gesigneerde boek t.w.v. €35,-cadeau wanneer jij deze lezing bijwoont. Jouw verdienste €25!

Tijdindeling:
Tijdens deze interactieve presentatie laat Rob van Overbruggen je kennis maken met elementen die vaak voorkomen bij spontane genezingen. Elementen die het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren.

Je gaat naar huis met concrete ideeën wat je kunt doen om je kwaliteit van leven te verhogen als je geconfronteerd wordt met kanker.

Algemene Informatie:
Opleider:  Help for Health/ invloedopkanker.nl
Docent: Rob van Overbruggen
Stand: signeren verkoop boek bij folderbalie centale Hal
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 100