Exposant

vr 15 – 10.30-11.20 – Met zakelijk zelfvertrouwen een goedlopende praktijk opbouwen!

Eventbrite - Vr 15-3-2019 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

CV docent:

Jikkie Has heeft haar bedrijf vanaf niets opgebouwd en weet als geen ander hoe het is om een eigen bedrijf te hebben en op te bouwen. Ze weet hoe spannend het kan zijn of dat je gewoon even niet meer weet wat je moet doen. Ze had toen ze startte 14 belemmerende overtuigingen & 1 missie: meer succesvolle ondernemers in Nederland!

Binnen een jaar was ik financieel zelfstandig en nog bijna ieder jaar heb ik mijn omzet weten te verdubbelen. En dat kun jij ook!

En dat hebben mijn klanten ook al mogen ervaren: in 3 maanden tijd je jaaromzet, van 25 euro per uur naar 500 per dag, hun beste maand sinds een half jaar, van een kwakkelpraktijk naar een volle praktijk mét wachtlijst; de voorbeelden zijn talloos. En dat kun jij  OOK¦! Je bent van harte welkom bij de workshop

Workshopuitleg onderwerpen:

Veel ondernemers zijn goed in hun vak en werken knetterhard in hun praktijk, maar hebben toch niet het gewenste resultaat en het aantal klanten wat ze zo graag willen. De kloof tussen hard werken en resultaat is iets wat veel ondernemers herkennen.

Het hoeft niet zo te zijn… Hoe zou het voelen als je met Zakelijk Zelfvertrouwen een goedlopende praktijk hebt, waarbij klanten voor jou kiezen in plaats van de laagste prijs of dat het vergoedt wordt? Zonder geworstel en waarbij je precies weet welke stappen je moet zetten?
Wil jij weten hóe je dit doet? Kom dan naar deze praktische en no-nonsense workshop en krijg concrete tips en handvatten hoe jij óók met Zakelijk Zelfvertrouwen die volle praktijk kunt krijgen!
Drs. Jikkie Has is niet van de fraaie praatjes en gouden bergen; er is namelijk geen short cut naar succes. Haar doel is om je met hele praktische tools te helpen óók succesvol te worden.
Tijdens deze workshop geeft zij je dan ook concrete stappen & praktische tips waardoor je stap voor stap met Zakelijk Zelfvertrouwen met DURF gaat DOEN en meer klanten krijgt!

Uiteraard is de workshop interactief, inclusief een ervaringsoefening en ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.

Tijdsindeling:
5 minuten introductie + wat ga je vandaag leren
5 minuten: Hoe het ook kan zijn
10 minuten: Wat is Zakelijk Zelfvertrouwen?
15 minuten: Dé 5 succesfactoren naar een volle praktijk
15 minuten: DOEN: welke succesfactoren ga jij oppakken? + afronding

Algemene Informatie
Opleider:.maakwerkvanjemerk.nl
Docent: Jikkie Has
Stand: Marketplein
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: Deze workshop is gratis bij te wonen, u dient zich wel van te voren te registreren.
Maximaal aantal deelnemers: 60