Exposant

Happy Kids Massage (Marketplein)

Kortingscode entreekaart

kids

Voor iedereen die kindermassage wil toepassen in zijn/haar werk.

Zoals in de klas/groep, praktijk of pedagogisch instelling. Bijvoorbeeld leerkrachten, medewerkers van een BSO, gastouders, kindercoaches en kinderyogadocenten. Uiteraard wordt de training aan de betreffende doelgroep aangepast. Maar volgen er steeds vaker mensen uit de zorg de training om toe te passen bij mensen met een geestelijke of lichamelijke handicap. De Happy Kids Massage methode is breed inzetbaar. Ben je creatief, vind je ontspanning belangrijk en wil je kinderen graag een mooie basis voor de toekomst meegeven?

Ook voor als je al werkzaam bent als kindermassage -therapeut, kinderyoga docent, kindercoach, gastouder of leerkracht en je zoekt een nieuwe uitdaging zijn er mogelijkheden.
Met de Happy Kids Massage methode kun je meer dan enkel toepassen tijdens je sessies of lessen. Inspireer volwassen hoe ze de kindermassage kunnen gaan toepassen.
Of geef zelf Happy Kids Massage workshops en trainingen, het team bestaat inmiddels uit ruim 30 kindermassage trainers die in Nederland, België en zelfs op Bonaire actief zijn?

lees meer