Exposant

Grip op bedrijfsgroei (stand 203)

Beursentree kortingscode

grip

Onderneem slimmer, niet harder!

Vraag jij zelf weleens af of je nog harder moet werken om door te breken? Stop! Voel je niet langer opgejaagd door een bedrijf dat je leven volledig beheerst. In 4 maanden krijg jij door mijn  formule eenvoudig GRIP op bedrijfsgroei, de controle weer de baas. Binnenkort run jij relaxt en rustig je bedrijf en verdien je meer door een geoliede machine.

Herkenbaar?

Je moet superhard werken om je geld te verdienen en je bent voor je gevoel 24/7 met je bedrijf bezig
Je loopt continu achter de feiten aan, omdat je geen geoliede machine hebt voor je productaanbod
Je levert in op je gezondheid, gezin of tijd voor jezelf en je kunt niet doen wat je het allerleukste vindt
Je hebt verschillende trainingen gevolgd om geld te verdienen en klanten te krijgen, maar het ontbrak iedere keer aan een helder stappenplan, concrete handvatten en persoonlijke ondersteuning (ohhhh hoe herkenbaar 😉 )
Je ervaart een stagnatie in je groei, omdat jouw bedrijf met alles van jou afhankelijk is en jij daardoor soms overprikkeld raakt
De laatste tijd voel je je onrustig, omdat jouw bedrijf groeit en je wilt de controle terug. Aan alles voel je dat je op de goede weg bent. Alleen het strategische stuk, waarvan je geleerd hebt dat je daar ook tijd aan moet besteden, daarvoor heb je soms geen tijd meer. Het gedoe eromheen gaat je steeds meer tegenstaan en je wilt je slimmer ondernemen, niet nog harder werken!

Je bent alleen maar bezig met zaken waarvan je denkt: A. Dit vind ik niet meer leuk, B. Ik ben er niet goed in en C. Al die rot dingen die ik nu aan het doen ben, belemmeren mij om de dingen te doen waar ik wel heel goed in ben en …. waar mijn groei in zit.

Er zit geen rek meer in je omzet en je zit echt op jouw maximale inzet. Als je denkt aan meer groei, is het enige wat je kunt denken: “Moet ik dan nog meer uren maken?”

Ga slimmer ondernemen en krijg een methode om relaxt een geoliede geldmachine aan te sturen. Dat is waar ik jou als hooggevoelige en sneldenkende ondernemer graag bij wil helpen als businesscoach. Grip op bedrijfsgroei terug.

Krijg de controle terug en ga slimmer ondernemen.