Exposant

Bloemwoord (marketplein)

Positieve kaartjes voor in je bedrijf

Geef letterlijk iets positiefs mee aan je cliënten. Kaartjes met originele positieve teksten; voor een mooie gedachte, wat steun of een goed gevoel.
Door de toegankelijke teksten en mooie designs zijn de kaartjes voor vele doeleinden te gebruiken in je dagelijkse praktijk.
Ontzettend leuk om deze kaartjes eens te bewonderen!

Aanbieding: wees welkom om een kaartje te komen ‘plukken’. Met een mooie tekst, een complimentje of bedankje voor jezelf of een ander.

Lees meer

Verlies, afscheid, tegenslag, het hoort allemaal bij het leven. Vaak schieten woorden tekort of weet je niet goed wat je moet zeggen wanneer iemand een verlies ervaart. Verbondenheid, er zijn en aandacht geven is dan genoeg. En dát is precies de bedoeling van de Bloemwoord kaarten. Om met een paar woorden of soms maar één woord de verbinding te maken met jezelf en de ander, en zo, uit een gevoel van herkenning, warm en oprecht mee te kunnen leven.

‘Geef woorden als bloemen, om op te beuren, kracht te geven, lief en leed te delen, blij te maken en in het hart te raken. Bloemen zijn gewoon, ze groeien en bloeien naar het licht, soms tegen de verdrukking in, zich niet bewust van hun schoonheid of de naam die wij ze gaven. Die eenvoudige universele kracht heb ik geprobeerd uit te drukken in troostrijke woorden en zinnen’.

kortingscode woord