Exposant

Glutenvrij-vanderlei (marketplein Hal naar workshops)

Weerstand opbouwende producten: Glutenvrij/Graanvrij/Suikervrij/Gistvrij/Eivrij/Koemelkvrij/Vegan.

Hoe het allemaal begon;

Sinds 2001 kwamen wij in aanraking met Glutenvrije voeding, door onze zoon, waarbij Coeliakie werd geconstateerd.
Het gekochte brood was vaak kruimelig, met veel ongezonde toevoegingen om het lekkerder en langer houdbaar te maken, altijd dezelfde smaak en duur.
Na vele wegen te hebben bewandeld bij de ziekenfondsen, bleef men bij het standpunt, dat deze dure vorm van eten niet werd vergoed,
ondanks dat de getroffen mensen dit wel moesten eten om goed te kunnen functioneren.
De patiënt wordt 2x de dupe doordat er flink aan word verdiend. De fabriek maakt glutenvrije voeding en verkoopt alleen aan tussenpersonen, die op hun beurt de glutenvrije producten verkochten aan een winkel, welke ook deze weer aan het glutenvrije product moest verdienen….

Ons hart brak en wij gingen zelf op onderzoek uit.
Niet meer afhankelijk van de fabriek en al die anderen, eet onze zoon inmiddels zeer gevarieerd en bovendien ook nog heel gezond, doordat het niet genetische gemanipuleerde voeding is.
Helemaal door de aanschaf van onbewerkte amandelmeel,( waar de olie en de melk nog in zit ) en pure groene Stevia, is er voor hem nu een zeer gevarieerd voedingspatroon mogelijk.
Elke morgen neem hij bijvoorbeeld een powerontbijt wat het volgende bevat: 3 eetlepels onbewerkte amandelmeel, 2 eetlepels chiazaad, 1 theelepel Pure Groene Stevia, 2 eetlepels cranberries,
3 eetlepels glutenvrije havermout, 3 eetlepels gepofte Amarant, overgoten door koude of warme weerstand opbouwende thee.
Zijn weerstand is toegenomen, wat heeft geresulteerd, dat hij overdag minder behoefte heeft om te snoepen, krijgt meer gevarieerde voeding binnen, waardoor hij genoeg heeft aan een paar stukjes glutenvrij brood voor overdag.
We organiseren proeverijen/workshops voor iedereen! “Niemand is een uitzondering”

Beursaanbieding: Gratis Kookboek: “EET GOED, DAT DOET JE GOED” t.w.v. 39,95 bij aankoop van 2 potten rauwe Kokosolie van Amanprana en/of Palmolie

Kortingscode beursentree: lei