Exposant

vr 12 – 15.55-16.45 – Gezonde bloedvaten hoe doe je dat?

Eventbrite - Vr 13-3-2020 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

CV docent:

Toen ik 3 jaar was, ontdekte artsen in het Radboudziekenhuis een hartafwijking. Op mijn 14e ben ik hieraan geopereerd.
Gefascineerd over het menselijk lichaam en altijd nieuwsgierig geweest over hoe je gezondheid kan meten en verbeteren, heb ik in 2016 HeartHealth opgericht.
Onze missie is om heel Nederland Fitter en Vitaler te maken!

Workshopuitleg onderwerpen:

Wat hebben cholesterol, diabetes, hoge bloeddruk, herseninfarct, aderverkalking dementie en alzheimer, nierfalen, longproblemen, chronische pijn, vermoeidheid en stress met elkaar gemeen?

Al deze aandoeningen hebben een belangrijke relatie met een verminderde doorbloeding. Toch wordt hier in de praktijk weinig aandacht aan gegeven. En dat terwijl er duidelijke gezondheidsvoordelen te behalen zijn als je weet hoe je hier op een eenvoudige manier mee om leert gaan.

In 1998 is de Nobelprijs voor Geneeskunde uitgereikt waarin is bewezen wordt dat je op een natuurlijke manier, zonder bijwerkingen, je bloedvaten kunt opschonen. Deze informatie wordt ook wel beschouwd als “het best bewaarde medisch geheim”

Vele chronische ziekten en aandoeningen hebben te maken met een verstoorde of beperkte bloedcirculatie en hier wet men relatief weinig van.
Per dag sterven meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten, en volgens onze regering zijn meer dan 5,3 miljoen mensen chronisch ziek en dit aantal stijgt sterk.

Tijdens de lezing legt Rob van der Ven van HeartHealth uit wat je zelf kan doen om te zorgen voor gezonde bloedvaten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om op de stand van hearthealth een meting uit te laten voeren, zodat je weet hoe je ervoor staat.

We staan stil bij wat mogelijk oorzaken zijn van een verstoorde bloedcirculatie en hoe we deze kunnen verbeteren volgens de wetenschap én in de massagepraktijk!

Tijdindeling:
5 min Voorstellen.
10 min Uitleg over bloedvaten en achtergronden.
10 min Nobelprijs van geneeskunde.
10 min Wat kunnen we zelf doen.
10 min Wat kan je doen in de massagepraktijk?
5 min Discussie en nabespreken.

Algemene Informatie
Opleider: HeartHealth
Docent: Rob van der Ven
Stand: 55
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 60