Exposant

Energiek Ondernemen / LifeVantage (stand 176)

Kortingcode entreekaart

energiek

Beursaanbieding

Verhoog je antioxidanten waarden en verlaag je oxidatieve stress met 40% in 30 dagen met ons wetenschappelijk onderbouwt product Protandim, van €58,- voor €49,-

LifeVantage is momenteel een sterk groeiend wetenschappelijk gebaseerd nutraceutisch bedrijf dat zich inspant om mensen een gezonde levensstijl te helpen bereiken op basis van wetenschappelijk onderbouwde producten.

Dr. Joe McCord is de belangrijkste wetenschapper achter LifeVantage-producten. Hij is een pionier in de vrije radicalen biologie en heeft zijn leven gewijd aan de studie van vrije radicalen en hun rol in veroudering en de vele problemen die gepaard gaan met veroudering. Protandim is onderwerp geweest van verschillende peer-reviewed studies die zijn getest in universiteiten zoals de University of Colorado Denver, de Ohio State University en de Vrije Universiteit Amsterdam. Tegenwoordig is LifeVantage vereerd om de befaamde PhD, RD, Dr. Nathalie Chevreau (onze senior vice president onderzoek en ontwikkeling) te kunnen noemen. Dr. Chevreau staat in de voorhoede van het huidige onderzoek naar gezondheid, welzijn, anti-aging, voedingssupplementen en huidverzorging, en deed eveneens ontdekkingen met betrekking tot baanbrekende nieuwe wetenschap.