Exposant

Dorn Instituut (stand 117)

Kortingscode entreekaart

dorni

De Dorn therapie en Breuss massage door Idelette Eijgelaar van het Dorn Instituut

Wist je dat vrijwel iedereen benen van ongelijke lengte heeft?
Hierdoor verplaatst je lichaamsgewicht zich naar je kortste been. Gevolg: je wervelkolom neemt een onnatuurlijke houding aan, die vele klachten kan opleveren.
De Dorntherapie biedt uitkomst: je benen worden rechtgezet en met eenvoudige grepen wordt de rug weer in zijn natuurlijke positie gebracht.

Onze benen vormen de steunpilaren van ons bekken. Als ze ongelijk zijn, krijg je dus scheefstand. Een scheefstaande wervelkolom kan klachten veroorzaken in de lage rug, heupen, nek. Het kan zorgen voor scoliose, verzakkingen, darm- en blaasproblemen en kniepijn, voetproblemen en heiligbeenverschuivingen.

De Dorntherapie is voor iedereen en omdat de methode zo simpel is, kun je hem in twee dagen leren.
Dat je maar moet leren leven met rug- en gewrichtsklachten, slijtage, enzovoorts: dat klopt gewoon niet.
Een machine slijt, maar een levend organisme als ons lichaam herstelt zich zolang het leeft. Al onze gewrichten, weefsels, botten, organen en cellen zijn onderdeel van een proces van afbraak en vernieuwing. Hierdoor zijn wij tot op hoge leeftijd nog in staat ons aan nieuwe situaties en belastingen aan te passen!

Zo kun je scoliose bij kinderen tot in de pubertijd verhelpen, zoals Thijs. Hij was 7 toen hij met een beenlengteverschil van 2 cm en een zooltje en een scoliose van 27 graden bij me kwam. Tot verbazing van de orthopeed kan hij zonder zooltje en is hij zijn scoliose helemaal kwijt.

En Coby van Luit kon jaren lang door pijn niet goed lopen en nu kan ze na dertig jaar weer een uur winkelen met haar dochter zonder problemen.
Henk Meier, die ter plekke de inlegzooltjes uit zijn schoenen haalt en ze nooit meer heeft ingehad.
En Johan, die speciaal schoeisel had, kan nu weer op gewone schoenen lopen.

Dorn werkt! Zonder medicijn, maar met gezond verstand het hele bewegingsapparaat te lijf!

Tijdens de beurs staat Idelette, bijgestaan door een aantal therapeuten, klaar om te laten voelen wat Dorn doet.

Lees meer