Exposant

Do-In School (marketplein)

Beursaanbieding 

30% korting op alle Do-In Yoga boekjes en kaarten. We hebben Do-In-Stap boekjes, Do-In Kids boekjes, Do-In für Einsteiger boekjes, Do-In Yoga inspiratie kaartenset, Do-In Yoga wenskaarten, Vijf Elementen kaarten.

Kortingscode entreekaart

doin

Do-In Yoga , wat jou beweegt

Veel scholen gaan over kennis. Deze school niet. De Do-In School gaat over de weg van de wijsheid. Jouw eigen-wijsheid die opgeslagen zit in je lijf. Daarom gaan we bewust bewegen. Van binnen-uit. Een effectieve yoga opleiding voor wie ervaringsgericht leert; de yoga opleiding tot Do-In Yoga docent.

Do-In Yoga is een actieve vorm van yoga waarin het bewegen vanuit de Hara (buik) centraal staat. Om de energie in de meridianen door te laten stromen wordt gebruik gemaakt van speciale strekkingen, balans oefeningen, kracht oefeningen, mobiliserende oefeningen en behendigheid technieken. Deze worden gecombineerd met meditatie, aandacht en adem technieken.

Met deze doordachte bewegingsvorm word je zowel fysiek, mentaal als emotioneel steeds gezonder en sterker. Op alle vlakken kom je letterlijk en figuurlijk lekker in je vel: soepel, krachtig en stabiel in lichaam en geest. De theorie is gebaseerd op de leer van Yin en Yang, de vijf elementen en de energie (Qi) die door de meridianen (energiebanen) stroomt.

De leerweg: wat zegt je lijf?

Bij de Do-In School betekent yoga docent worden meer dan het afwerken van een trainingsprogramma en het uit je hoofd leren van theorie en geschiedenis. Onze Do-In Yoga opleiding brengt je dichter bij jezelf, bij wat jou beweegt, van binnen-uit:

Het leren van deze oude bewegingskunst betekent bewegen vanuit bewustzijn. Uitgangspunt is de manier van bewegen van jouw lichaam. Welke bewegingen is jouw lijf in staat te maken en welke niet? Als we stijfheid of pijn in het lichaam tegen komen, kunnen we niet verder strekken. Het ontdekken van de manier waarop jouw lijf beweegt en waar het stopt met bewegen, is het eerste dat we leren om de intelligentie van ons lichaam en ons zelfhelend vermogen aan te spreken.

Verandering bewerkstelligen begint met bewust wording. Bewust van wat er werkelijk gaande is en wat we denken dat er gaande is. Soms denken we bijvoorbeeld dat we helemaal voorover kunnen buigen en onze tenen pakken. Maar wanneer we deze beweging daadwerkelijk maken, ontdekken we dat we het niet (meer) kunnen.

Ervaringsgerichte studie

Door alle Do-In Yoga opleidingen zullen deze stappen zich als een organisch proces aandienen. Er ontstaat ruimte voor verdieping en bevrijding van gehechtheid. Het proces geeft je ruimte om te volharden, aanwezig te blijven bij wat is, en ondersteunt je in het ontwikkelen van een diep begrip van jouw leven. Dat maakt deze yoga opleiding buitengewoon bijzonder.

Lees meer