Deelnemen Massage-ComplementairVakbeurs

Mensen doen zaken met mensen en de Massage-ComplementairVakbeurs op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart in het Expo Hoevelaken ondersteunt daarbij.

Gericht op ca. 3.000 vakgenoten die hun beroepsuitoefening in complementaire zorg willen (starten) professionaliseren of uitbreiden! Het doel is de gemeenschappelijke draad tussen holistische geneeskunde-systemen te laten zien, ervaren, verkennen en te laten begrijpen, zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak. De Massage en ComplementairVakbeurs combineert massage en complementair om zorgprofessionals te informeren over de ontwikkelingen en mogelijkheden in het vakgebied.

(in onderstaande button vindt u ook de plattegrond met prijzen)

 

Bezoekers: “Fijn ook dat je met één entree twee dagen welkom was, goede sfeer, prima locatie, pal naast het station en gratis parkeren, fijne mensen, goede vooraankondiging met name op facebook, breed aanbod, ga zo door, mooie grote stands, we hebben enorm genoten, veel inspiratie opgedaan, groter dan verwacht, we kwamen tijd tekort, geweldig het: personeel, horeca, de informatiepanelen voor workshops, alles was picobello geregeld!” waren veel gehoorde kreten van bezoekers tijdens de Massage-ComplementairVakbeurs. Lees verder hieronder.

Beïnvloeding van alle zintuigen

Hét jaarlijkse live marketing- en communicatie instrument om in contact te komen met uw doelgroep. Eén ontmoetingspunt met een energieke mix van stands, behandelingen, demonstraties en buiten de stand om de mogelijkheid voor informatieve- en bijscholingsworkshops.

Bezoekers vinden alles binnen hun werkgebied op één plek om zich zo breder te oriënteren zonder veel extra inspanningen. Door haar interactieve opzet spreekt u nieuwe doelgroepen, vakbezoekers en bestaande klanten makkelijk aan. Geef de bezoeker kennis, dat hun kunde verbreed en hen daardoor meer competitief voordeel geeft.

Reactie exposanten Massage-ComplementairVakbeurswederom een goede sfeer, bezoekers waren vakmensen, lekker druk, weer veel groter, actieve en fijne medewerkers, korte lijnen en directe contact, we zijn er volgend jaar graag weer bij.”

Elisabeth Versluis, Loyal to you ” Met groot genoegen kijk ik terug op de mooie vakbeurs waar jij en vele participanten, allen op eigen wijze een geweldig bijdrage aan gegeven hebben. Het waren gezegende dagen voor me, dank aan een ieder die het mogelijk gemaakt heeft! Weet dat er nieuwe ontwikkelingen geboren zijn in Hoevelaken. Waaronder een artikel voor DeNatuurUwArts en werkoverleg met Monique Hopmans v/h Instituut Massage bij Kanker, en ik probeer de zachte cupping van Rochelle (Bellabaci) mijn ‘wijk’ in te krijgen als zuster. Allemaal door jouw en jullie hulp!”

Kwaliteit belangrijker dan kwantiteit

Sooner vindt bezoekers met kwaliteit belangrijker dan kwantiteit, dat is waarom exposanten al jaren achtereen meedoen aan deze beurs.

Een prettige sfeer, kleinschalig, aandacht voor iedereen, vakbezoekers in plaats van consumenten, maximaal 2 exposanten met hetzelfde product. Exposanten leggen onderling ook contacten voor gastcolleges of verkoop. Sooner helpt de exposant actief te betrekken bij de beurs.

Sabine (AVENA HEALTH) ”Ik heb op de beurs een fijne tijd gehad en wil graag volgend jaar weer deelnemen – ook als het kan met een workshop en een lezing. Veel dank voor je werk! De Massage-ComplementairVakbeurs was echt één van de beste beurzen waaraan ik heb deelgenomen. Top!”

Hanneke Biegstraaten, (Rebalancing) “Wij hebben mooie beursdagen achter de rug. Bijzondere ontmoetingen en ervaringen. Hartelijk dank voor jouw organisatie en altijd weer snelle reacties wanneer we vragen hebben, tot volgend jaar.”

Beursthema

Afgelopen jaar 2020 zou de Massage en Complementair Vakbeurs Internationaal gaan ivm ons 10- jarig jubileum, helaas had de beurs geen doorgang vanwege het Coronavirus. Uit diverse landen zouden IMA Approved Teachers en Medalist Therapists demo’s en of workshops geven tijdens de beurs in diverse massage disciplines, waarin zij uitblinken. Griekenland, Israël, China, Duitsland, Engeland en België zijn vertegenwoordigd. (Houd de site in de gaten voor meer informatie of zij er in 2021 ook bij zullen zijn)

Wilt u daarbij zijn? Boek dan vandaag een stand op deze actieve en innoverende beurs. Wek de interesse tijdens deze Vakbeurs, want u heeft de bezoeker veel te bieden!

Jubileumcadeau!

Voor de standhouders had de organisatie voor 2020 jubileumcadeaus in petto. Zij kregen voorafgaand aan het evenement een mini-beursconsult van beurstrainer Cecile. Tijdens dit consult zoomt Cecile in op de specifieke situaties van de standhouders en bespreekt met hen vervolgens hoe zij meer rendement uit de vakbeurs kunnen halen. Van zoekmachine-deskundige René Greve krijgen deelnemers advies over hun website en vindbaarheid in Google.  U hoeft de deur niet uit want het kan allemaal telefonisch of via skype. De beurs in 2020 is vanwege het Corona niet doorgegaan. We kijken of
we dit kunnen herhalen voor 2021.  Zodra u zich inschrijft ontvangt u hierover informatie.

en lukt deelnemen 2021 niet, noteer dan vast in de agenda de BEURSDATUM 2022, vrijdag 11 en zaterdag 12 maart