Deelnemen Massage-ComplementairVakbeurs

Mensen doen zaken met mensen en de Massage-ComplementairVakbeurs op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart in het Expo Hoevelaken ondersteunt daarbij.

Het is de enige beurs in maart die zich richt op ca. 3.000 vakgenoten die hun beroepsuitoefening in complementaire zorg willen (starten) professionaliseren of uitbreiden! De Massage-ComplementairVakbeurs combineert massage en complementair om zorgprofessionals te informeren over de ontwikkelingen en mogelijkheden in het vakgebied. Sooner vindt bezoekers met kwaliteit belangrijker dan kwantiteit, dat is waarom exposanten al jaren achtereen meedoen aan deze beurs en (de MassageDagen en Lotus/Onkruid beurs, werkend in deze branche en voorheen ook in deze periode, bestaan niet meer). 

Mensenwerk, dat zal ook in 2020 het échte verschil blijven maken. Het gaat niet alleen om het simpelweg goed en op tijd leveren van de producten, diensten of opleidingen, want dat is een voorwaarde om überhaupt zaken te kunnen doen. Nee, het gaat om het persoonlijke gesprek, een 1-op-1 gesprek waarin u klanten triggert. Dit persoonlijk gesprek is heel eenvoudig te realiseren tijdens deze vakbeurs.

Bezoekers: “Fijn ook dat je met één entree twee dagen welkom was, goede sfeer, prima locatie, pal naast het station en gratis parkeren, fijne mensen, goede vooraankondiging met name op facebook, breed aanbod, ga zo door, mooie grote stands, we hebben enorm genoten, veel inspiratie opgedaan, groter dan verwacht, we kwamen tijd tekort, geweldig het: personeel, horeca, de informatiepanelen voor workshops, alles was picobello geregeld!” waren veel gehoorde kreten van bezoekers tijdens de Massage-ComplementairVakbeurs.

Eerst een stap naar contact dan naar contRact

Laagdrempelig contacten leggen met professionals uit het vakgebied en hun interesse wekken voor uw product, dienst of opleiding. Het is de eerste stap naar contact, wat een verkoopmogelijkheid wordt naar een contract. Een effectieve manier om zaken te doen en aandacht te krijgen voor uw aanbod!

–           1-op-1 contact met de beursbezoeker
–           3-dimensionale presentatiemogelijkheden
–           beïnvloeding van alle zintuigen
–           de mogelijkheid om een expertise workshop te geven en de resultaten te demonstreren

Bij de Massage-ComplementairVakbeurs beschikt u over een goede beursstand waarin u gemakkelijk in gesprek raakt met de bezoeker die zoekt naar nieuwe ideeën producten of het onderhouden van bestaande contacten in het massage en complementair vakgebied.

Reactie exposanten Massage-ComplementairVakbeurswederom een goede sfeer, bezoekers waren vakmensen, lekker druk, weer veel groter, actieve en fijne medewerkers, korte lijnen en directe contact, we zijn er volgend jaar graag weer bij.”

Elisabeth Versluis, Loyal to you ” Met groot genoegen kijk ik terug op de mooie vakbeurs waar jij en vele participanten, allen op eigen wijze een geweldig bijdrage aan gegeven hebben. Het waren gezegende dagen voor me, dank aan een ieder die het mogelijk gemaakt heeft! Weet dat er nieuwe ontwikkelingen geboren zijn in Hoevelaken. Waaronder een artikel voor DeNatuurUwArts en werkoverleg met Monique Hopmans v/h Instituut Massage bij Kanker, en ik probeer de zachte cupping van Rochelle (Bellabaci) mijn ‘wijk’ in te krijgen als zuster. Allemaal door jouw en jullie hulp!”

Er is behoefte aan uw kennis

Dit is dé beurs om kennis en kunde binnen het complementaire veld te delen. Naast een beursstand is het mogelijk om gratis een lezing of introductieworkshop te verzorgen.

In ons vak is het inherent dat zorgprofessionals zichzelf blijven ontwikkelen of ze nu willen of niet. Tijdens de Massage-ComplementairVakbeurs laat u de professionals uit het vakgebied zien wat het nut is van professie en integratie van aanvullende behandelingen en producten in hun dagelijkse werkzaamheden. De plek om aandacht te vestigen op uw aanbod en uw expertise te laten zien. Dit jaar is het thema ‘de stap naar regulier’.

Sabine (AVENA HEALTH) ”Ik heb op de beurs een fijne tijd gehad en wil graag volgend jaar weer deelnemen – ook als het kan met een workshop en een lezing. Veel dank voor je werk! De Massage-ComplementairVakbeurs was echt één van de beste beurzen waaraan ik heb deelgenomen. Top!”

Hanneke Biegstraaten, (Rebalancing) “Wij hebben mooie beursdagen achter de rug. Bijzondere ontmoetingen en ervaringen. Hartelijk dank voor jouw organisatie en altijd weer snelle reacties wanneer we vragen hebben, tot volgend jaar.”

Kom in contact met uw klant

Zoekt u een mogelijkheid om heel snel in contact  te komen met zorgprofessionals in uw vakgebied om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen, te verkopen, en te  informeren over de ontwikkelingen en mogelijkheden in het massage- en complementaire vakgebied? De Massage- ComplementairVakbeurs wordt ieder jaar groter, trekt steeds meer bezoekers en groeit uit tot de meest uitgebreide plek waar alle informatie over het vakgebied in één keer te vinden is.  Dit jaar komen ook internationale standhouders staan om deze doelgroep speciaal te benaderen met hun aanbod. U bent als standhouder van deze Vakbeurs namelijk volop in de picture bij professionals die zich bevinden in de massage- en complementair vakgebied. U krijgt in 2 dagen de mogelijkheid om direct in contact te komen met ca. 3000 professionals en zaken te doen.

Wilt u daarbij zijn? Boek dan vandaag een stand op deze actieve en innoverende beurs. Wek de interesse tijdens deze Vakbeurs, want u heeft de bezoeker veel te bieden!

U doet toch ook mee? Samen zorgen we voor een verpletterende ervaring!

Wilt u heel eenvoudig en resultaatgericht in contact komen met uw ideale klanten in 2019? Dit gaat heel gemakkelijker als u als exposant op de Massage- ComplementairVakbeurs bent te zien! Heeft u nog vragen? Neem direct contact op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of de mogelijkheden te bespreken.

BEURSDATUM 2021 is vrijdag 12 en zaterdag 13 maart