Deelnemen Massage-ComplementairVakbeurs

Massage-ComplementairVakbeurs

Deze “Ontmoeting met Natuurlijke Gezondheid” vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart in het Expo Hoevelaken.

Ontmoet ruim 4000 vakgenoten in twee dagen! De beurs is gericht op het professionaliseren van de beroepsuitoefening voor therapeuten in de complementaire zorg. Bezoekers met kwaliteit vinden wij belangrijker dan kwantiteit, dat is waarom exposanten al jaren achtereen meedoen aan onze beurs. 

Bezoekers: “Fijn ook dat je met één entree twee dagen welkom was, goede sfeer, prima locatie, pal naast het station en gratis parkeren, fijne mensen, goede vooraankondiging met name op facebook, breed aanbod, ga zo door, mooie grote stands, we hebben enorm genoten, veel inspiratie opgedaan, groter dan verwacht, we kwamen tijd tekort, geweldig het: personeel, horeca, de informatiepanelen voor workshops, alles was picobello geregeld!” waren veel gehoorde kreten van bezoekers tijdens de Massage-ComplementairVakbeurs.

 

 

Een beurs vol inspiratie, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen. Hét moment waarop ondernemers en relaties elkaar treffen om informatie en kennis uit te wisselen en te groeien.

Als exposant ontmoet je naast de vakbezoekers, (gezondheidsprofessionals) collega’s in andere disciplines of spreek je partijen waar wellicht een samenwerking uit voortvloeit.

Reactie exposanten Massage-ComplementairVakbeurs “wederom een goede sfeer, bezoekers waren vakmensen, lekker druk, weer veel groter, actieve en fijne medewerkers, korte lijnen en directe contact, we zijn er volgend jaar graag weer bij.”

Elisabeth Versluis, Loyal to you ” Met groot genoegen kijk ik terug op de mooie vakbeurs waar jij en vele participanten, allen op eigen wijze een geweldig bijdrage aan gegeven hebben. Het waren gezegende dagen voor me, dank aan een ieder die het mogelijk gemaakt heeft! Weet dat er nieuwe ontwikkelingen geboren zijn in Hoevelaken. Waaronder een artikel voor DeNatuurUwArts en werkoverleg met Monique Hopmans v/h Instituut Massage bij Kanker, en ik probeer de zachte cupping van Rochelle (Bellabaci) mijn ‘wijk’ in te krijgen als zuster. Allemaal door jouw en jullie hulp!”

 

 

De beurs richt zich op zorg ter bevordering van welbevinden en comfort van het leven.

Aangeboden producten/opleidingen/behandelingen verhogen de kwaliteit van het leven, door het zelfhelend vermogen op zowel de fysieke als ook de mentale conditie.
Hier komen gezondheidsprofessionals naar toe om zich te oriënteren in Opleidingen, Behandelingen, Producten, Gezonde levensstijl, Therapieën, Natuurlijke medicatie, Natuurlijke cosmetica ter uitbreiding of aanvulling van hun dagelijkse praktijk. Een beurs met workshops/lezingen, persoonlijk advies/coaching, demonstraties en uiteraard directe verkoop.

Sabine (AVENA HEALTH) ” Ik heb op de beurs een fijne tijd gehad en wil graag volgend jaar weer deelnemen – ook als het kan met een workshop en een lezing.
Veel dank voor je werk! De Massage-ComplementairVakbeurs was echt één van de beste beurzen waaraan ik heb deelgenomen. Top!”

Hanneke Biegstraaten, (Rebalancing) ‘Wij hebben mooie beursdagen achter de rug. Bijzondere ontmoetingen en ervaringen. Hartelijk dank voor jouw organisatie en altijd weer snelle reacties wanneer we vragen hebben, tot volgend jaar.”

 

 

U doet toch ook mee? Samen zorgen we voor een verpletterende ervaring!