Exposant

za 16 – 15.55-16.45 – De kwaliteitswet. Ook voor alternatieve geneeswijzen! ***

Eventbrite - Za 16-03-2019 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

CV docent:

Roy werkt zelf al jaren als zzp-er en heeft zowel vanuit zijn master, als via persoonlijke ervaringen het ondernemerschap leren kennen. Juist het persoonlijke aspect van het zzp-erschap trekt hem aan en inmiddels is hij van mening dat de ontwikkeling van het zzp-erschap sterk gekoppeld is aan persoonlijke ontwikkeling. Vooral in de zorgsector is dit het geval. Roy vindt het een enorme uitdaging om deze kennis door te spelen naar andere ondernemers (in wording) en ondersteunt zzp’ers in de zorg dan ook met het opzetten en doorontwikkelen van hun zzp’erschap. Roy deed zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en behaalde een master Strategic Entrepeneurship.

Deze lezing is gratis bij te wonen, u moet zich wel registreren via de site

Workshopuitleg onderwerpen:

De kwalititeitswet Wkkgz is sinds 1-1-2016 in werking getreden. Inmiddels wordt van iedere ‘solistisch werkende zorgverlener’ verwacht dat hij of zij aan de eisen van de kwaliteitswet voldoet. Op basis van jouw KvK inschrijving wordt bepaald of jij dient te voldoen aan de eisen van de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen (Wkkgz) in de zorg. Ook alternatieve geneeswijzen vallen onder de Wkkgz.

In deze presentatie vertellen we over de Wkkgz eisen en de achtergrond hiervan. Daarnaast gaan we in op het belang van het voldoen aan deze eisen en hoe je dat kunt organiseren. Je krijgt een duidelijk beeld over waar de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd op mag controleren.

Tijdindeling:
– Introductie Wkkgz eisen – 35 minuten
– Gelegenheid tot het stellen van vragen – 15 minuten

Algemene Informatie
Opleider: solopartners.nl
Docent: Roy Meuldijk
Stand: 207
Welke onderwijsvorm: Theoretisch
Duur: 50 minuten
Prijs: deze workshop is gratis bij te wonen, u dient zich wel in te schrijven !
Maximaal aantal deelnemers: 25