Exposant

Dansage (stand 185)

Kortingscode entreekaart

dans

Beursaanbieding

Tijdens de beursdagen ontvang je €150,- korting op de Opleiding tot Masseur. Meld je aan bij onze stand.

Massage in sync with music

Dansage is een innovatieve massagestijl waarin massage en muziek samen smelten. Tijdens de Dansage wordt het ritme, de intensiteit en dynamiek van de muziek vertaald naar vloeiende massagebewegingen. Deze bewegingen worden op dynamische wijze overgebracht naar het lichaam. Dansage, de vertaalslag van muziekflow naar massageflow.

Cursussen

Dansage biedt massage cursussen aan waarin onderarm technieken centraal staan. Zoals tijdens de 5-daagse Dansage cursusmodules, de Forearm stoelmassage cursussen of Zwangerschapsmassage cursussen. Leer nieuwe massage technieken en flow ter aanvulling op jouw huidige massage aanbod! We werken maximaal met acht cursisten, zodat we iedereen ruim voldoende aandacht en begeleiding kunnen geven. Bekijk op onze website ons totale cursusaanbod.

Opleiding tot Massage Professional

Heb jij de ambitie om masseur te worden en op zoek naar een vernieuwende en goede opleiding? Meld je je dan aan bij Dansage Massage Opleidingen waarin je in 9 maanden klaargestoomd wordt tot masseur en volwaardige massages kan geven. Tijdens de negen maanden heb je wekelijks les in een kleine groep (maximaal 8 mensen) en wordt er ruimschoots aandacht besteed aan massagetechnieken, anatomie, fysiologie, effleurages en nog veel meer. Wat deze opleiding extra speciaal maakt is dat de 5 daagse Dansage cursusmodules, danstherapie en Iyengar yoga onderdeel uitmaken van de lesstof. We streven ernaar om jou als student inhoudelijk kwalitatieve en vernieuwende lesstof over te brengen, professioneel te begeleiden en persoonlijke aandacht te bieden.

Missie

“There is a story to tell through movement”

Beweging staat centraal in alles wat wij doen, hoe wij leren, ervaren en delen. Beweging is de kern wie we zijn als mens en hoe het ons helpt onszelf en de ander beter te leren kennen en aan te voelen. Beweging ervaar je niet alleen met je lijf, maar ook met je hart en je hoofd. Beweging is er altijd, zelfs in rust en ook wanneer je de innerlijke beweging maakt naar binnen. Beweging in massage betekent voor ons verbinden, flow, aandacht en aanraken. Je maakt contact met degene die gemasseerd wordt en nog belangrijker, diegene maakt contact met zichzelf.

Interesse? Vraag een persoonlijk gesprek aan of meld je gelijk aan voor de eerstvolgende start van de opleiding in september 2019. Lees meer….

Wij verwelkomen je graag bij Dansage!