Exposant

2- daagsecursus (16-17/03) Greek God’s Spirit & Deep Tissue full body Therapy by a World’s Champion!

CV docent Konstantina Makri:
WORLD MASSAGE CHAMPION OF INTERNATIONAL MASSAGE ASSOCIATION DENMARK WINNER OF 2 GOLD MEDALS-

LMT PROFESSIONAL THERAPIST-INTERNATIONAL APPROVED MASSAGE TEACHER – OFFICIAL JUDGE OF IMA DENMARK – OWNER OF SPA ON WHEELS GREECE – CREATOR OF “GREEK GOD’S SPIRIT”

Professional therapist for ten years now.
Trained primarily by an Outstanding Australian Shiatsu Practitioner of the European Institute. ‘’Oriental Medicine & Shiatsu Training Centre” Athens learn Deep Tissue Massage –
Acupressure -Shiatsu Techniques and Stretching Bodywork, followed by two years of Physiotherapy studies at ‘’Omiros College’’ Athens. Several certifications for Sport
Massage “Natural Health Science Athens”. Recovery after accidents, On-Site massage and Seated Body Work, Traditional Fire Cupping Therapy, Facial and Body Gua-Sha Natural
Facelift, Body Gua-Sha, Reflexology, Facial Shiatsu, Fat Busting Cellulite, Decontracting. Massage course “Massage School Gaetano De Simone” in Rome Italy.

Over the years I became a well-known experienced Teaching and Training courses all over the world, Russia, France, Norway, Israel, Germany, Italy, Lebanon, Organizing and Promoting Spas in Europe and provide to professional therapists the knowledge to improve their techniques-skills and how to be special among others in this enormous industry

In de Engelstalige cursus twee behandeltechnieken die je los of in combinatie in kunt zetten.

Voor Professionals (ook schoonheidsspecialisten) – gevorderd en gemiddeld – beginners met minimaal 1 jaar ervaring

‘Deep Tissue Full Body Therapy’

Deze massage heeft verschillende gezondheidsvoordelen.
Wanneer spieren chronisch verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage kan deze blokkade opheffen.
Littekenweefsel en verklevingen kunnen losgemaakt worden. Door spanning en stress te verminderen, verbetert je bloeddruk.
Deze diepe weefselmassage beoefen je met een stevige druk om de diepere lagen van de spieren en fascia (het bindweefsel rondom spieren) te bereiken om de chronische pijnen van samengetrokken spiergebieden te behandelen.
Diepe, langzame massagetechnieken zorgen voor verbetering van de zogenaamde ‘energiestroom’. Alle stress en spanning vloeit uit je lichaam en je komt tot rust. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk.
Deze massage is namelijk uitermate geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in zowel lichaam als geest.

De Deep Tissue van Konstantina Makri is een therapeutische massage die ook verschillende Shiatsu-technieken Trigger points en full body stretching combineert. Geeft de lichaamsmobiliteit en het gevoel van totale ontspanning.

Wat behandelen we;
Inleiding tot Deep Tissue,
Theorie Geschiedenis en beschrijving,
Analyse van de behandeling- anatomie.
En we gaan natuurlijk oefenen.

“Greek GOD’S Spirit” VAN KONSTANTINA MAKRI®

Een prachtige complete therapie geïnspireerd door het oude Griekenland en atleten.
Konstantina Makri, werd wereldkampioen van de International Massage Association door het gehele lichaam te masseren met ecologische houten borstels en natuurlijke witte klei (Argyl).

Een natuurlijke lichaamsborstel gemaakt van cactussenharen en synthetische vezels, om het lichaam mee te behandelen zonder de huid te beschadigen. De unieke vorm van de borstel maakt het gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een comfortabel houvast, wat bijdraagt ​​aan een eersteklas droge lichaamsborstelervaring.

Het lymfevocht vervoert en verwerkt afvalstoffen en werkt dus als een filter en is de belangrijkste reinigingsdienst van je lichaam!
De enige pomp van je lymfevatenstelsel is dus je spieren in beweging te zetten. Met andere woorden: jezelf in beweging zetten of een beetje hulp middels een massage.
Laat ik even duidelijk maken wat ik hiermee bedoel; als je een zittend beroep hebt, je geen trap pakt maar de lift, niet de fiets maar de auto, ’s avonds graag tv kijkt, dan is twee uur sport per week absoluut onvoldoende.
Je lymfevatenstelsel wil heel graag dat je ieder uur even in beweging komt, ook al is het maar een paar minuten.

Zitten wordt ook wel het nieuwe roken genoemd. Veel zitten, 8 uur per dag (en daar kom je schrikwekkend snel aan) betekent een aanslag op je gezondheid en energieniveau en dat heeft deels te maken met de werking van je lymfevatenstelsel dat het zo hard nodig heeft dat jij blijft bewegen!

Veel lymfevaten lopen net onder de huid. Borstelmassage helpt de normale lymfestroom in het lichaam te stimuleren, dat zorgt voor ontgifting en ontmoedigt vochtdetentie en cellulitis (die aan elkaar gerelateerd zijn). En door het zenuwstelsel te stimuleren zal de energie worden opgewekt. ook is het een geweldige manier om de huid te exfoliëren en de opbouw van dode huidcellen te voorkomen. De huid verzacht, krijgt een betere kleur en structuur. De voordelen zijn onmiddellijk en blijvend!

Aroma Cretan natural products sponsort de Vergine olijfolie, Dittany en St-janskruidolie uit het Griekse land. Dit gebruiken we na de droog borstel massage om de huid te hydrateren en de spieren te verzachten met een Deep Tissue Massage. Deze therapie is compleet en ontworpen om je lichaam, geest en ziel te verjongen! Copyright © 2019

Wat behandelen we;
Inleiding tot Greek God’s Spirit,
Hoe uw natuurlijke witte klei (Argyl) te gebruiken.
Konstantina doet een demonstratie er we gaan natuurlijk oefenen!

Voorbereiding van therapeuten;
juiste lichaamshouding tijdens massage!
Hoe je ademhaling te gebruiken!
Hoe uw natuurlijke witte klei (Argyl) te gebruiken
Alle handige slimme tips om de beste massage ter wereld te geven!

Algemene informatie;
Medische contra-indicaties
Voordelen van de behandeling
Afsluiten Praktijkanalyse en vragen
Diploma-toekenning.

Tijd: 9.30 – 16.30 uur
Locatie: Expo Hoevelaken, Koninginneweg 1
Kosten: €240,- voor 2 dagen
Weetje: kom in comfortabele kleding, breng een middelgrote handdoek mee en je eigen lunch en drinken.
Je koopt de attributen ter plekke borstels €20,- p.st.
Min. aantal deelnemers op 1 februari om door te gaan met trainen: 4
Diploma na afloop: ja